Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdysi jste mi vysvětlil cosi z oblasti zemědělství, bylo to poučné pro rodilého měšťáka. Od té doby uplynulo dosti času a cosi se změnilo. Přesto si i váš blog rád přečtu.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

nic takového v tom příspěvku J. Šika nečtu... Poslední dobou je tu řada mezi blogery spousta lidí přecitlivělých. Je to divná doba.

3 0
možnosti
Foto

Divná doba to až tak není. Nakonec, autor má to podstatné shrnuté ve svém ,,CV" pod svým foto, a i tímto svým dílem to potvrzuje. A p. J. Šika ,,použil" v podstatě z těchže důvodů;-)

1 0
možnosti
Foto

V pohodě píšete dobře. Kdyby tak všichni měli takový kritický a přitom objektivní přístup jako máte Vy tak bychom byli někde jinde.

0 0
možnosti
Foto

... Lumíre, to jste mohl klidně napsat;-), za to se do "hydinového párku" asi (Babišova) nepřesouvá, ale nesmíte to napsat o jiném blogerovi či nedejbože diskutérovi, nejenže je to vulgární a neslušné;-D, ale prý to nikoho nezajímá - nevím jak na to admini přišli, já když se podívám co lidi nejvíce zajímá, mívám někdy pocit, že je to právě tohle.;-) Karma;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,45
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.