Diskuse

Doba covidová

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidi uvažují jinak, když se mají zdraví očkovat, a jinak, když už jim může jít o kejhák. Zajímavý případ nám prezentovali v sobotu, kdy rizikový neočkovaný nakonec protilátky odmítl a odešel prskat domů. Nákazou prošel bez problému, ale tady to bylo velké štěstí.:-)

1 0
možnosti
Foto

To je pravda. Vždy záleží na situaci, v jaké člověk je. Je rozdíl brát něco jako jednu z možností, nebo jako poslední možnost. :-)

1 0
možnosti
PV

P63a18v36e47l 19V92é22b59r

29. 11. 2021 9:14

No, víte, pane autore, ze vpravení tří desetin mililitru např. kurare bych nebyl přímo odvázaný, ale tři desetiny mililitru slivovice bych považoval za hrubě nedostatečné. Ono totiž, kromě množství, také (a to velmi) záleží na tom, co se vpravuje a argumentace množstvím je tudíž poněkud manipulativní.

1 0
možnosti
Foto

Na tom, o jakou látku jde, určitě záleží stejně, a možná i víc, jako na množství. Ale za manipulativní svůj text nepovažuji. Těžko mi dokážete, že o monoklonálních protilátkách toho lidé vědí víc než o vakcínách.

0 0
možnosti
Foto

Očkujme děti, už od pěti.

Vedlejší účinky nevadí, děcko si s tím poradí.

(nic chytřejšího mne nenapadlo):-)

0 0
možnosti
Foto

Podle toho, co ukazují statistiky, by naopak bylo nejlepší zaměřit se na co nejvyšší proočkovanost těch nejstarších, a dále očkovat rizikové skupiny.

Je ovšem paradoxní, že pokud se jedná třeba o drogy, zpravidla kupované na černém trhu, a tedy bez jakýchkoliv záruk o jejich složení, spousta lidí pociťuje touhu k "experimentování" a dají si dávku mnohonásobně převyšující ty 0,3 ml vakcíny. Žijeme ve zvláštním světě. :-)

4 0
možnosti
Foto

Zdravím Tě, Horste Antone, děkuji a přeji Tobě i rodině krásný adventní čas.

0 0
možnosti
  • Počet článků 258
  • Celková karma 14,68
  • Průměrná čtenost 881x
Přiznávám, že nic z toho, co jsem napsal, píšu nebo se chystám napsat, není pravda, ale jen můj pohled na věc. Jediná jistota, kterou vám mohu poskytnout, je, že četbou mých textů přijdete o větší než malé množství svého času.