Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Určitě souhlasím, že mazání diskuzních příspěvků je kontraproduktivní a je lepší nechat každého, ať si o něm udělá svůj úsudek. Vždyť právě diskuze je takovým druhým poločasem přátelského zápasu a občas se skvěle bavím nad některými skvělými a pohotovými komentáři. Proto také oceňuji, když si autor kromě napsání blogu najde čas i diskuzi a reaguje na všechny příspěvky, jsou-li korektní a konkrétní.

Spíše ale cítím frustraci z mínusování - někdy mám pocit, že i kdybych napsal, že 2+2=4, tak to hned omínusují někteří "mlčenliví diskutující". To považuji za srabáctví - když už nesouhlasím, tak napíši proč, a nejsem-li schopen napsat argument, tak raději mlčím. Osobně proto mínusy zásadně nedávám.

Karma za blogR^ a pochvalu za dlouhodobou snahu reagovat na každý diskuzní příspěvekR^.

1 0
možnosti

V tomto se naprosto shodneme a tudíž jasná karma. R^

Osobně si myslím, že důvod je naprosto jednoduchý a tj. někteří blogeři prostě nesnesou kritiku a mají za to, že jejich názor je světonázorem.

A upřímně, všichni moc dobře víme o jaké blogery se jedná, jsou to totiž stále stejná jména.

3 0
možnosti
Foto

Dřív to nešlo a bylo to tak lepší.

Osobně komentáře nemažu, to víš. Ale jelikož většinou píšu neškodné blbiny, tak ani nemám důvod.:-)

0 0
možnosti
Foto

Mám hrozné dilema, chtěla jsem Ti dát plus, ale to bych pak souhlasila s tím, že píšeš neškodné blbiny, tak teď Šárko raď. ;-D

2 0
možnosti

Proč mažou komentáře pod svými blogy samotní blogeři ?

Protože nemají zájem o zpětnou vazbu, doplnění, či korekci informací, neboť by to mohlo znemožnit pracně sestavený autorův blog !

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Mohu jen podotknout z me strany.

Jsem vzdalem mistem meho bydleni a rad posuzuji mineni dnesniho ceskeho obcana. Je to ucebnice povah a premysleni. Podle toho take hodnotim diskutera se kterym se da diskutovat. Ta delka mich prispevku je dana predmetem diskuze, ke kteremu mohu neco pridat. Tim chci take rici, ze nejsem nadsencem mazani mezi diskutery. Jiz pro ukazku sily projevu toho, kdo je smazan. (zde vylucuji mazani redakci). Nazyvam to naivitou toho kdo maze. Kritiku jeho mysleni zde nebudu rozvijet. Neni moc pekna.

2 0
možnosti
Foto

Kdysi to tu fungovalo tak, že smazaný příspěvek byl viditelný jen registrovaným, kdežto pro ostatní veřejnost ne. Aby tato nebyla nějak mravně narušena. A u smazaného bylo uvedeno, proč.

To bylo nutno zrušit, protože ona vysvětlení vrhala neblahé světlo na redakci. :-)

4 0
možnosti

Nojo, prisla nova kostata a zacala zametat. ;-D

0 0
možnosti

Mazání komentářů k internetovým diskuzím patří a vždycky patřilo, je to součást moderování diskuze. Představa diskuze bez této možnosti je dětinská. Jak s tím kdo naloží je už něco jiného.

0 0
možnosti

Ano, ale chce to vzdelane a inteligentni moderatory. Kdyz vam smazi citat klasika J.W. Goethe co si o tom moderatorovi pomyslite?

1 0
možnosti

Taky to nechápu. Dejme tomu, že bych nějak rozuměl tomu, že někdo smaže trolla, který se přišel pod blog jen vyzvracet a ostatní uráží. Já takové nechávám, aby každý viděl, co je diskutér zač a mohl být ostatním pro smích. Pokud však někdo maže nesouhlasné názory s tématem, které nejsou urážlivé, pak tím velmi jasně takový autor o sobě říká, co je zač. Taky znám jednoho takového - témata zajímavá, ale protože má autor patent na pravdu, vyhýbám se mu.

5 0
možnosti

Tech tu je, a nikdo je nesmaze.;-D

0 0
možnosti
Foto

... párkrát se mi v minulosti zachvěl prst nad mazacím tlačítkem, ale nakonec jsem všechny své trolly vyhladověla ;-)

Kdo tu je ještě z doby, kdy se nedalo mazat a diskutovalo se pod nicky, je trénovaný ;-D

4 0
možnosti
Foto

Zkuste vyhladovět paní Boškovou. Ta napsala svůj obvyklý antivaxerský blábol i pod tento blog, týkající se mazání komentářů.

2 1
možnosti

J63a37n 14M10a85r78e94k

28. 11. 2021 6:49

Já pod svými blogy diskusní příspěvky nemažu z jednoho jediného důvodu: Nevím jak

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS