Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

R^ souhlasím a přeji příjemnou neděli, Radko!

0 0
možnosti
Foto

O17t66a28k55a42r 35S56e36k65l

28. 11. 2021 6:36

Souhlas a karma. Monstrózní p. Bošková mne fascinuje - asi jako žábu had. Již jsem to kdesi psal - svou sveřepostí , urputností a jednostranností mně připomíná staré komunistické bojovnice za Nový Světový Řád. Vstanou noví bojovníci - proti vakcinaci.

3 0
možnosti
Foto

Ta paní není ani novinář, ani důvěryhodná. Ona je přesně ten typ, který se trefí do jedné miliontiny a pak už ji nikdo nezastaví, protože ona nám to přece říkala. Všimněte si, že ona nikdy nezareaguje na věcnou poznámku pádným argumentem. Maximálně zopakuje svoji mantru, takže stále stejná slova. A hlavně je schopna zaplevelit snad každou diskusi, do které nahlédne. Převážně pak diskuse pod vlastními články.

12 0
možnosti

P51e12t60r 17L66u25k49e64š

28. 11. 2021 0:26

Paní Bošková mě naposledy vyvedla z míry neschopností pochopit nejzákladnější matematické úkony. Při té příležitosti jsem si vzpomněl na film Faunovo velmi pozdní odpoledne. Leoš Suchařípa si otírá podrážku o kraj obrubníku na rohu Malostranského náměstí a vrčí: "To se musí stát zrovna mě."

2 0
možnosti

Einstein není autorem toho v blogu zmíněného citátu.

0 0
možnosti
Foto

ROVNOVÁHA!!

Budou vám tvrdit, že gravitace, že prostoročas, interakce elektromagnetická či jaderná, ..... ne, ne ,ne....

Základní veličinou ve vesmíru je rovnováha ...... ROVNOVÁHA. Jinak by se tělesa na potkání srážela, černé díry by se prolínaly a tudíž neutralizovaly, naopak gravitace by dosahovala mimovesmírných hodnot a pod. Díky rovnováze tu jsme.

Proto také musí existovat osoby TYPU paní B. (neboť ona není sama a jediná, je jich mnoho), aby mohly být identifikovány názory rozumné a prospěšné, protože bez této vzájemné interakce a komparace by názory přínosné zanikly ve všeobecné přínosnosti a nedošly by relevantního uznání.

Vedle chytrého musí existovat hloupý, vedle hodného zlý a vedle přínosného škodič, protože při všeobecné pozitivnosti by se tato mohla znehodnocovat až k triviálnosti. Proto je dobře, že existuje paní B. a jí podobní, protože vyniká kontrast jejich názorů, hlouposti vs. moudrost.

Jenže ....

Fungující rovnováha nedovolí, aby ze vzájemné komparace rozumných názorů (+) a textochrličů paních B. (-) dominoval (+), proto zařazuje exploatované kvantum šíření (-) mezi lid prostý, který čtouce v textech paních B. odkazy na internacionální zdroje, může inklinovat k přesvědčení o modrosti a všeznalosti paních B., proti čemuž je opět nutno postavit kompenzační (+) a vytrvale vyvracet bludy paních B., by lid prostý tyto nepřijal za své, čímž by lidstvo bylo definitivně vytrženo z permanentního rovnovážného dopředného pohybu otočkou v pohyb zpětný nerovnovážný a tedy kolaps gravitační. Ufff... :-)

Autorko díky a R^ za tento blog, ale i za jiné a jiných, kteří valí ten nekonečný kámen boje s lidskou hloupostí a nedovolí, aby byla porušena mentální rovnováha.

3 1
možnosti
Foto

Milý Vicu, já za to opravdu nemůžu. Tak si to nechte někým vysvětlit.... pomůže-li zo.

1 0
možnosti

Proč tak ve velkém počtu mažete příspěvky v diskusi?? Bojíte se jiného názoru?? Všechny příspěvky co mají na věc jiný názor mažete. Trapné RvRvRv. KDYŽ SE BOJÍTE DISKUSE TAK JÍ NEOTVÍREJTE.

6 0
možnosti
Foto

J61o29s40e60f 19B75á89r97t90a

27. 11. 2021 19:46

Tak mě napadlo, že až si sundá ty tmavé brýle, tak nás spálí pohledem. Na druhé straně, chvála Bohu, že nepíše třeba o pornu ;-)

4 4
možnosti
  • Počet článků 483
  • Celková karma 12,88
  • Průměrná čtenost 825x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik