Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Píšete to velice správně - zdraví je to první a poslední co máme - a zároveˇn to nejcennější - příznivci povinného očkování si absolutně neuvědomují případ kdyby povinné očkování bylo zneužito. Povinné očkování je proto naprostý (politický) nesmysl - jako ho vidíme právě v ČR ale i jinde jak na běžícím páse. Život je to co se musí bránit na prvním i posledním místě a tento boj samožřejmě není nikdy bez ztrát jako žádný boj ani na zivotech ... toto je čistá příroda. Politicky je to velice zajímavé a vidím to trochu jinak - Babiš byl nejprve proti povinnému očkování a nyní je pro - přičemž u programové opozice to bylo předtím právě obráceně. Kartu překlopil Kalouskův štěk že by byl pro povinné očkování a na to šel i pak Babíš v rámci přiblížení se opozici a budoucí vláda pak hned otočila. Řekl bych že současná vláda zneužila snahu Babiše se stále dohodnout napříč politikou a tudíž mi z toho vycházi že tzv. demokraté udělali z kovidu politikum o umělé programové opozici ačkoliv právě ohrožení zdraví by jím být nemělo. Každopádně mám proto i nedůvěru k tzv. demokratům ačkoliv nyní jsou pro dobrovolnost očkování ... resp. stejně nechám se očkovat až uznám za vhodné (očkování samozřejmě programově neodítám jen nemám důvěru v to jak je politicky zpracováváno - např. chybí informace o profilu těch co mají špatný průůběh ) - a člověk defacto ve finále má i své základní právo i zemřít pro své hodnoty - např. kdy příroda selektuje přírodním konkurenčním mechanismem - zde virus versus lidská imunita - ve výsledku se hledá nová rovnováha mezi virem a imunitou a obojí se stává robustnější - zivotaschopnější což je cílem přírody - jsou to prostě přírodní mechanismy které nás stále převyšují. Za moru zemřelo 30% populace v Evropě a ještě před sto lety byly běžná úmrtnost na infekce kdy nebyla antibiotika - nyní jsme lehce zhýčkaní baleným již chlazeným kuřecím z Lidlu ... R^

2 0
možnosti
PC

Výborně napsáno!R^

3 1
možnosti
Foto

Pokud by se Vaše skupina neočkovaných seniorů konecne nechala naočkovat,spousta problémů si celá společnost mohla odpustit.Nestarejte se o policisty,ale o sebe.I na Vaši skupinu čeká povinné očkování.Uz aby to bylo.Dnes je pozdě....

6 5
možnosti
ZJ

.... pane Bárto - nezlobte se - ale ve své zaslepenosti už blábolíte hlouposti ;-D!! Trochu se nad sebou zamyslete - pokud to ještě dokážete Rv!!

0 0
možnosti
IZ

I86v51a47n 98Z61b13o23ř59i34l

27. 11. 2021 9:41

Pane Závorko. Pěkně jste si naběhl do směčky vakcinačních fanatiků, kteří za chvíli budou chtít naočkovat proti covidu i svého psa, kočku, kanárka a nakonec i rybičky v akváriu. Oni neznají nic jiného. Bohužel. A když není po jejich, je ten s jiným názorem vyvrhel, vrah a nezodpovědný šílenec.

8 8
možnosti
PN

P38e47t52r 94N12e61d65v97ě77d

27. 11. 2021 11:15

Tak nám prozraďte, co navíc znáte Vy...

3 0
možnosti
VB

V jednom ze svých blogů jsem se věnovala sympatickým švýcarským policistům, kteří apelovali na své nadřízené, aby jednali s politiky: jednak se někteří z nich odmítali očkovat, ale to byl až druhý problém. Prioritně žádali politiky o rozumnější přístup ke společnosti, měli pocit, že jsou posílání dost zbytečně na demonstrace lidí za návrat k základním právům občanů, za dodržování švýcarské ústavy. Odmítali omezování demonstrujících, když šlo o pokojné protesty či vyjadřování svobodného názoru. Soucítila jsem s nimi, napsali své stanovisko velmi inteligentně.

7 3
možnosti
JF

Nevíte, jak je to na Západě vlastně s povinným očkováním? - obrna, spalničky a tak ... mám za to že tam povinné plošné očkování tolik neprovozují ... ?

0 0
možnosti
VB

Vždycky část lidí jakékoli skupiny odmítne očkování, např. proto, že již mají přirozenou imunitu nebo nemají důvěru k vakcíně, nebo si vyhodnotili, že danou infekč. nemoc "ustojí", jsou mladí a odolní. I např. američtí a švýcarští policisté zčásti odmítli očkování. Radši změní profesi, kdyby si politici nedali říct. Vakcíny, které nechrání před infekcí, to není standardní přípravek, ještě nikdy vám lékař dříve neřekl, očkujte se, ale počítejte s tím, že se stejně nakazíte. Čeští policisté, kteří vakcinaci odmítli, "zachránili" aspoň dočasně před vnuceným povinným očkováním mj. zdravotníky, z nichž část to rovněž odmítá - i po očkování by si nebyli jisti, zda pacienta nenakazí.

7 3
možnosti
KK

Doktor vám řekne, očkujte se, ale počítejte s tím, že se nakazíte? Opravdu? Není to tak, že řekne, můžete se nakazit? To je totiž sakra rozdíl.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 3
možnosti
RK

A těch dvacet procent jsou ti moudří, kteří se vzdají renty a pohodlně se uchytí v civilu. A když je náhodou povezou na Jipku, tak jim řeknou, že převzali odpovědnost za svůj život. I tu finanční ;-)

4 4
možnosti
JP

J41a18n 14P48a61v72l82í82k

27. 11. 2021 6:54

Kdo seje vítr, sklízí bouři. Kdyby vyznavači neočkování nevedli agresivní propagandu proti očkování, nejspíš by k žádným povinným opatřením nedošlo.

7 5
možnosti
Foto

Agresivní propaganu?;-D;-D;-D

Zákaz vycházení, zákaz cestování, zákaz nakupování, zákaz restaurací, zákaz posiloven, zákaz hromadných setkání, povinné očkování nejdřív podle povolání, povinné očkování pro všechhny, každodenní lhaní úplně o všem, kompletně začerněné smlouvy ...............

A očkovaní to vesele roznášejí bez jakékoliv kontrily.......

1 0
možnosti
PN

P15e25t82r 43N32e72d26v50ě21d

27. 11. 2021 6:36

Jestli ta chytrost u těch policistů není v tom, že už mají vypočteno , kolik bude výsluha. Ono být relativně mlád a mít tak 30 tisíc za nic a najít si pohodovou práci třeba jen za 20? Nebo už důchod předčasný tak za 15? Kdo by to nebral, že?

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
AM

Jasně, neočkovaní jsou ti moudří a zodpovědní, zato očkovaní ovce, co nás vedou do totality...........

Už mě to fakt neba.

15 4
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik