Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J79i71r23i 70T97i84c42h54y

25. 11. 2021 17:15

Stacil jsem si precist nechutny titulek, abych pochopil, ze pisalek neni zrejme velkym obdivovatelem prezidenta.

6 0
možnosti
VV

Ovsem vy a ti vasi plusari ano.

6 0
možnosti
MB

Vidíte, jak jste necitlivý. Kdyby jste napsal, že rekreant Miloš. Bude jezdit po sjezdovce. V nížině. Rekreovat se, v dotovaném hotelu. Procházet kolem prázdného, vypitého rybníka. Nebo, vytunelovanou Oborou. Bude mezi svými. Balákem a Mynářem ...

Podobně je to s firmou, která se má starat. Vyhrála konkurz! Pevně věřím, že bude podán odpor rozhodnutí . O slovo se hlásí Nejedlý a jeho ruští přátelé. Od kremelské zdi. Podobně Ovčáček. Ten je pro domácí kapitál. Jde o Český, institut balzamovačů, spol. s r.o. , Litoměřice IČO 46711155 - Obchodní rejstřík firem ... :-)

4 0
možnosti
JB

J52i40r54i 54B60o21r

25. 11. 2021 15:06

Je to asi mimo téma, ale může mě někdo vysvětlit situaci? Zítra bude jmenován nový premiér. Nebude mít ministry. Ministry má premiér v demisi. Budeme mít premiéry dva. Kdo vládne a má zodpovědnost? Moje představa byla že napřed bude Fiala pověřen sestavením vlády potom jmenován i s ministry a nová vláda nahrazuje vládu starou a přebírá zodpovědnost. Tady je to nějak jinak.

Som z toho volaaký zmetený. Havlíček měl dvě ministerstva Česko bude mít dva premiéry.???

4 0
možnosti
MB

Ano 2 premiéry. Fiala do doby, bude mít ty Babišovy. A nemocný Miloš nebude na nemocenské, je přece zdráv. Je to zcela logické. Co Vám na tom není jasné ? ... :-)

4 0
možnosti
JK

Furt mám pocit, že o Fialu a jeho vládu tady nejde, tam je pevnost a odhodlání. Koho si ale Miloš vychutnává je Babiš. Už slyším Mynáře: "Miloši, zatím co jsi byl v limbu, tak mě chtěl Velkokulak vyhodit, veřejně, opravdu." "No počkej, to uvidí jak mu to spočítám, paletu chlastu dotáhne, než toho nechám", řekne Miloš a zašklebí se (asi smích).

Babiš potřebuje být spasitel národa a musí se stát prezidentem, jinak jde bručet. No a on Zeman z něho udělá učiněného smrťáka. Covidové oběti z minulé vlny mu už nikdo neodpáře a teď právě nabírá další vlnu pohřbů na své konto Premiéra, mikromanažera a smrťáka. Přitom už to křeslo z covidových kostí mohl obsadit dávno někdo jiný, jen Hradní okupanti se zázračnou pomocí doktorů udrželi Miloše na tomto světě a teď má Babiš peška.

0 0
možnosti
JN

J91o65s59e17f 77N60i72k68l

25. 11. 2021 13:52

Pište raději pohádky...;-D

10 1
možnosti
PN

P64e74t36r 43N30e85d48v34ě85d

25. 11. 2021 13:06

Docela chápu, že někteří lidé musí někoho nenávidět. Zcela jistě není Zeman vzor ctnosti a mnoho rýpanců a výtek si zaslouží.

Nicméně posměšek, že si pojede zalyžovat do Rakous .....no, jací lidé se vysmívají vozíčkáři?

15 2
možnosti
JK

To byl posměšek, že to Mynář řekne, nemířil tedy na vozíčkáře, možná na budoucího, za ty podrazy se to Mynářovi klidně může přihodit. ;-)

Jací lidé překrucují psané slovo?

4 4
možnosti
Foto

Obávám se, že zanedlouho pojede ta sanitka opačným směrem a hodně rychle.

8 0
možnosti
Foto

Kdo by chtěl odejít na onen svět v nemocnici?

0 0
možnosti
Foto

Píšete o prezidentovi, kterého přímo zvolili voliči. Kdo jiný si zaslouží mimořádnou zdravotnickou péči než hlava státu? Copak to s Havlem nebylo stejné? Zeman má charakterové chyby, měl je i Havel. Oba si však zaslouží, když ne respekt, tak aspoň bazální míru slušnosti.

20 0
možnosti
VV

Vaclav Havel pane Bicero byl na rozdil od obou jeho nastupcu charakter. A jen Bezcharakterni lide to popiraji.

11 12
možnosti
Foto

Obávám se, že příliš riskuje a očekává ho v krátké době bleskový návrat do špitálu a kdo ví, jak to dopadne.

7 1
možnosti
Foto

Podobnou diagnózu měl i tchán. Jenomže toho otevřeli, jak nám řekl primář chirurgie, aby se podívali od čeho ty výpotky jsou. Když viděli ztvrdlá játra a boule na nich, tak ho zase zavřeli. Do týdne plicní embolie a odchod na věčnost. Když jsem to vypravoval pražskému chirurgovi, sousedovi - chataři, tak nevěřil, že je něco takového v našem zdravotnictví možné. Psal se rok 1996.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik