Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třeba jen o to, že jsme nemoc prodělali a máme dobrou imunitu a protilátky ? ??

12 2
možnosti
RK

R59a68d66e77k 64K88o32h40u81t

23. 11. 2021 16:07

To víte na 100 % že všichni odmítači prodělali a mají ty správné protilátky a imunitu nebo to máte jen tak z prstu?

0 0
možnosti
VB

Nynější stav v krajích pouze potvrzuje neschopnost (či dokonce záměr?) ministerstva zdravotnictví. Má být naprosto jasný plán spolupráce nemocnic ať v regionu nebo nadregionální, např. výpomoc personálem. Všichni věděli, že vedle dozvuků covidu bude i podzimní epidemie RS viru a chřipky (a obyvatelstvo zvyklé na lockdowny a respirátory totiž ztratilo přirozenou imunitu vůči různým virům - konstatují zahr. odborníci). Každá nemocnice věděla, že mj. může být nemocný i personál - jak to že se to "řeší" až teď? Švédsko a Dánsko se připravovaly na RS virus a chřipky už v létě. Varovaly občany, aby se chránili nejen před covidem. A v řadě laboratoří u nás ani nepoznají covid od jiného viru, někdy mívají lidé dva najednou, pozitivní test na covid, ale větší problémy mají s RS virem (zkušenosti z USA i Rakouska).

2 4
možnosti
JL

Moderní člověk je ze všeho podělaný (jsou ovšem výjimky). Jisté je, a můžeme to sdělit všem: umřete.

3 0
možnosti
VB

Milý autore, když se mrknete na web MZ ČR (nebo ÚZIS, covid data, hospitalizace), tak ty nejstarší jsou nejvíce proočkovaní, ale do nemocnic nyní směřují více ti plně očkovaní, protože vakcíny nechrání před nákazou. To je hlavní problém: pokud se i plně očkovaný nakazí a má některé rizikové faktory, pak se stejně ocitne na JIP. Naopak ti, kterým se podařilo z covidu uzdravit, mají trvalejší imunitu, opět podle úředních dat: reinfekce u uzdravených minimální. Nepočítám ovšem "informace", za nimiž jsou zpravidla firmy se střetem zájmů. Přečtěte si blog JUDr. Koudelky nebo p. Hlinky, mají přesné odkazy na úřední data.

8 6
možnosti
PL

P20e68t63r 20L98u98k68e19š

23. 11. 2021 13:53

Paní Bošková, ono jde spíš o to, že každý vidíme ve statistikách něco jiného. Někdo dával při hodinách matematiky na základní škole pozor a někdo ne. Ta méně pozorná skupina se domnívá, že v nemocnicích převažují očkovaní. Zjevně se s tím nedá nic moc dělat. Vy do té skupiny bohužel patříte a pilně zásobujete nešťastné čtenáře bludy.

10 1
možnosti
IS

Pěkná práce. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.