Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R95a53d25i77m 35K60a38l84a98s

24. 11. 2021 8:44

Docela by mě zajímalo, kolik lidí přečetlo text až do konce:-)...

2 0
možnosti
Foto

Já ano, byť to bylo dlouhé. A musím se zeptat souseda, jaký dává jezevčíkům po očkování časový odstup, než je dá na pekáč. Jezevčík je totiž kulinární záhada sama o sobě, natožpak 8-mi měsíční, několikrát očkovaný /a nedejbože pravidelně odčervovaný/.

2 0
možnosti
Foto

Já zase nechápu vaši drzost starat se o životy druhých. Naočkujte se, pokud to považujete za sobě prospěšné a sklapněte.

6 8
možnosti
ZH

Vy jste typický příklad ignoranta a ještě agresivně reagujícího. Svoji hloupost musítr prezentovat zřejmě při každé příležitosti.

8 6
možnosti
Foto

Co 2 mesice davku vakciny?To se vam fakt zda normalni?Kolik jich v zajmu dobra chcete jeste absolvovat?A fakt si myslite ze tohle ma absolvovat kazdy?

9 3
možnosti
MP

Chlape, co takhle si precist clanek, na ktery reagujete? Doporucuju alespon posledni dva odstavce.

7 1
možnosti
FE

Neočkovaní jsou rádi v nemocnicích

2 2
možnosti
JV

J39a52n 93V50e18s91e70l57ý

24. 11. 2021 8:11

A očkovaní jsou tam samozřejmě neradi:)

5 0
možnosti
JS

J60a46n 66S78o56u93č69e25k

24. 11. 2021 6:51

Tak 4. dávku berete jako zajišťující nebo potvrzující ty 3 předchozí. Jak budete nazývat 5. a další dávky? Víte já nejsem odpůrce očkování, vždy jsem ho bral jako dobrou věc v boji proti nebezpečným infekčním chorobám. Ovšem do té doby, než se z něj stala politika a ideologie. Covid nemůžete srovnávat s neštovicemi nebo vzteklinou, je to respirační onemocnění podobné chřipce. A jako na chřipku i na covid umírají lidé. A proto úlohu vakcíny vidím v ochraně těch nejrizikovějších skupin, lidí starých a jinak vážně nemocných. Mladí lidé a hlavně děti tímto onemocněním projdou téměř vždy bez problémů a až se s ním jejich imunitní systém seznámí, ani ho nezaregistrují. Proto ten současný nátlak, diskriminaci neočkovaných a nařizování povinného očkování považuji spíše za cestu do pekel než za cestu, která nás má vyvést z epidemie.

16 4
možnosti
HC

Prodělání choroby vás nechrání proti reinfekci. Čím větší virovou nálož v populaci máme tím větší představuje riziko jeho možných mutací. Je tak větší pravděpodobnost příchodu mutace která začne kosit mladé, zdravé a nebude se jich ptát na jejich názor na očkování. Chřipka navíc neplní nemocnice takovým tempem, kdy musíte omezovat ostatní péči. Případná 3 - 150 dávka vakcíny je prostě ta na kterou máte jít a nemusíte ji nazývat vůbec nijak.

0 1
možnosti
LH

Uznávám očkování, ale tam, kde je nutné a odborně provedené. Pane, stal jste se dobrovolně, za peníze všech otrokem a dealerem výrobců vakcín. Tolerujete fakt, že se zcela bezdůvodně nechává mnoho lidí vakcinovat. Dle vlády ideálně všichni a navždy. Jsou i jiné přístupy a jsou zcela zadarmo. Svým lhostejným přístupem nás vy a další, kteří toto nechápou a prosazují bezhlavé očkování okrádáte. Škody jdou do stovek miliard. Platí se to navíc z dluhů, které zaplatí naše děti a inflace. O svobodě a nastupující totalitě tu píšou jiní, s tím lze pouze souhlasit. Toto je jen ekonomický pohled. Přispíváte svou bezohledností a leností si o problému něco zjistit k likvidaci soukromého podnikání ve službách a kultuře. Sledujte skutečné odborníky a pojďte se přidat na stranu odporu proti totalitním praktikám zneužívajících strach a zdraví. Mějte se s vezměte rozum do hrsti.

9 6
možnosti
Foto

Váš příspěvek se snaží tvářit jako rozumný, ale není...

Jsou i jiné přístupy a jsou zcela zadarmo. - JAKÉ???

Neuvádíte jediný argument je kýbl keců o neschopnosti autora něco si zjistit... ;-)

9 2
možnosti
JS

Víte, o co nám jde? O svobodu, o to, abychom mohli rozhodovat sami o sobě. Každý by si měl uvědomit, že tato vakcinace není očkováním, které jsme každý povinně absolvovali v mládí a které nám pomohlo opravdu k ochraně zdraví a veřejností.

Tato vakcinace do jisté míry chrání pouze samotného očkovaného, ale nikoliv jeho okolí. Vinou politiků tito lidé podlehli pocitu bezpečí a nadřazenosti. Tím, že mohou všude a většinou nedodržují žádná pravidla, ta virus šíří nekontrolovatelně dál. Není pravdou že s menší náloží !!!!!!

Vláda nechce měnit zákon o očkování, ale chce to nařídit pouhou vyhláškou, aby stát nenesl přímou zodpovědnost za nežádoucí účinky a nemusel hradit osobám, které vakcinace poškodila, nebo kteří zemřeli.

Já osobně se očkovat nenechám, protože zákon jasně stanovuje, že očkování je dobrovolné a nikdo mě k tomu nesmí nutit!!!

13 5
možnosti
ER

E24v52a 21R21o46s73o45v94á

24. 11. 2021 7:39

Ano. Jde o svobodu. A ja chci byt svobodna a ne byt sikanovana lidmi nizsi inteligence, kteri veri kazde kravine a odmitaji ockovani.

7 4
možnosti
TT

Já ti řeknu, o co nám jde: o vyřešení čistého a příjemného vyčištění příslušné tělní části po vyprázdnění, jak to řešil velice obšírně už slavný lékař a spisovatel Rabelais ve své historii obrů. Vzhledem k tomu, že v jeho dobách byl papír ještě drahá věc, navrhl k nevyslovenému účelu používat čerstvě narozená kachňátka, poté co rozebral všechny jiné možnosti. A představ si, já znám ještě lepší řešení. Když ho uhodneš, znamená to, že chápeš, o co nám jde.

4 1
možnosti
Foto

Kočka jménem Maureen je také pravidelně očkovaná a v mezičase i odčervená, ale rozhodně to odmítá, je vždy násilím nacpána do přepravky a odvláčena na veterinu, na veterině zatne všechny svaly, aby ztížila vpravení injekce, při odčervení se snaží vyplivnout tabletu, ale je jí to málo platné. O co jí, sakra, jde se nepodařilo zjistit. Vždycky jen vztekle mňoukne a odchází pryč, na otázky nereaguje, schová se na skříň a půl dne nekomunikuje. Došlo to tak daleko, že se nenechá vylákat ani na oblíbené dobroty.

11 1
možnosti
TT

Očividně neznáš řeč zvířat.

0 2
možnosti
BV

Pane Fuchsi,

buďte šťastný, že jste nebyl v tom milionu naočkovaných, kteří neměli vedlejší účinky, nebo dokonce mezi těmi 5000, kteří umřeli.

Europoslankyně na základě statistik EMA oficiálně v EU parlamentu žádá:

A. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky již uvádí přibližně jeden milion případů nežádoucích účinků po očkování vakcínami proti onemocnění COVID-19:

– 435 779 případů u vakcíny Pfizer BioNTech, – 373 285 případů u vakcíny AstraZeneca, – 117 243 případů u vakcíny Moderna, – 27 694 případů u vakcíny Janssen;

B. vzhledem k tomu, že tyto nežádoucí účinky jsou někdy závažné; vzhledem k tomu, že závažné neurologické účinky se údajně projevily u přibližně 75 000 osob po očkování vakcínou Pfizer;

C. vzhledem k tomu, že Evropská agentura pro léčivé přípravky uvádí, že vakcíny proti onemocnění COVID-19 vedly v Evropské unii k úmrtí přibližně 5 000 osob:

– 4 198 případů u vakcíny Pfizer, – 1 053 případů u vakcíny AstraZeneca, – 392 případů u vakcíny Moderna, – 138 případů u vakcíny Janssen,

D. vzhledem k tomu, že o kupních smlouvách jednala Evropská komise a že si nepřála, aby farmaceutické laboratoře nesly odpovědnost; vzhledem k tomu, že poslanci EP neměli ke smlouvám přístup během jednání;

1. žádá Komisi o zřízení fondu pro odškodnění obětí očkování proti onemocnění COVID-19;

15 2
možnosti
BV

Oprava:

Pane Fuchsi,

buďte šťastný, že jste nebyl v tom milionu naočkovaných, kteří MĚLI vedlejší účinky, nebo dokonce mezi těmi 5000, kteří umřeli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.