Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RG

R31e50n63é 75G63u17r39a23l

24. 11. 2021 22:53

"...Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři..."

Autore, tímto článkem jstemi ukázal, že opravdu, ale fakt opravdu nevíte... A přestože mi podsouváte neohleduplnost, sobectví, lhostejnost a další fujtajxl, já Vám vzkazuji, že Vás mám pořád rád, a jste pro mě pořád důležitý. ;-)

0 0
možnosti
JH

J76a19n 59H93r85u36b23e12š

24. 11. 2021 19:13

Předesílám, že jsem očkovaný - ale pokud nerozumíte tomu, oč jde "odmítačům", tak to Vám klidně vysvětlím: Před očkováním jste zajisté podepisoval stejně jako já souhlas s použitím vakcíny. Ta totiž dodnes neprošla standardním testováním a k použití byla schválena pod tlakem okolností ve zkráceném řízení. No - a riziko nákazy a těžkého průběhu holt nevyhodnocujeme všichni stejně. Tak jako se někdo nechá očkovat proti chřipce nebo proti klíšťové encefalitidě a jiný ne. Zdaleka ne všichni neočkovaní jsou nezodpovědní - a zdaleka ne všichni očkovaní se chovají zodpovědně.

9 1
možnosti
JB

Dnes se podepisuje kde co. Nikdo už na vás ani nesáhne, bez toho, aby si to nenechal od vás posvětit. Nedávno byla moje maminka na několik operací očí, šedý zákal, prý úplně banální operace, prakticky v lokální anestezii, za 20 minut hotovo, za půl hodiny šla ze sálu. A podepisovala se pokaždé. Nikdo nemá zájem se pak roky soudit, když se někomu něco stane, i když mamku operoval ve Vojenské nemocnici možná nejlepší oftalmolog v republice.

4 0
možnosti
PK

P24e96t89r 16K10r50a84u43s

24. 11. 2021 17:57

Se nestačím divit. Buďto ti diskutující nedočetli váš blok do konce, nebo absolutně nemají pochopení pro legraci. Já jsem zpozorněl už při větě, že třetí dávka byla za dva měsíce... a pak už mi bylo vše jasné. Jak prosté Watsone !!!

6 0
možnosti
RT

Konečně taky někdo dočetl až do konce, gratuluji:-)) Taky jsem si při čtení říkal, že to nadšení pán snad až moc hraje...a pak přišla pointa.

0 0
možnosti
MT

připadá Vám, že je na světě málo lidí ? I kdyby 2 miliardy najednou zmizeli, tak je to málo. Alespoň se planeta trochu pročistí. A vakcína, kterou si budu píchat každých 1/2 roku pro mě není vakcína. Za dva 2 roky nikdo nebyl schopný vymyslet nic jiného, než tyhle sr....vy jste určitě takový poctivý občas. Už podle fotky ;-D

1 2
možnosti
Foto

Co to píšete za nesmysly? Asi hulíte dobrej matroš..... Nebylo by tam něco i pro ostatní? Škemriškemri....

1 1
možnosti
LJ

Kolegyne rikala, ze se nenecha ockovat, protoze ockovani je neprirozene a ze radeji dostane covid, protoze pak je to prirozene. Co dodat?:-/

1 0
možnosti
BH

B68o19h11u22š 75H52a24v29e55l

24. 11. 2021 16:18

Předpokládám, že má kérku a cvok v nose, aby byla přirozená.

0 0
možnosti
HO

Další z tzv zodpovědných, který zřejmě nic neví o tom, že i po očkování se může nakazit, někoho nakazit případně zabít. Příkladů tohoto procesu všude kolem je habaděj. Akorát ředitelé pandemie mají klapky na očích.

4 5
možnosti
LJ

To máte pravdu, že očkovaný může někoho nakazit. Jen je rozdíl v tom, jestli nakazí dalšího očkovaného nebo neočkovaného. U očkovaného je velká pravděpodobnost, že neskončí na lůžku v nemocnici, u neočkovaného naopak. Takže čím více očkovaných, tím menší zátěž zdravotního systému, který má být dostupný pro všechny bez rozdílu. Což se, zejména práva díky neočkovaným neděje, zbytná péče je omezována všem. Tudíž vyvstává otázka, proč by společnost, kde převládá počet očkovaných, měla právě očkované diskriminovat v zájmu neočkované menšiny. Proč?

9 3
možnosti
JR

J87a33n 40R57i59c35h91t42e61r

24. 11. 2021 12:51

V pátek večer jsem byl na PCR testu s výsledkem negativní (jsem po první dávce).

V sobotu jsem byl na setkání cca 20 lidí, všichni očkováni.

V pondělí ráno jsem byl pozitivní.

Potíž je v tom, že očkovaní nechodí na testy a vesele roznášejí nákazu po světě, vlastně si ji předávají mezi sebou.

(mimochodem, sám žádné příznaky nemám, stejně jako při první nákaze před devíti měsíci)

4 0
možnosti
DK

Vidíte, jste sice pozitivní, ale nekončíte v nemocnici, takže vakcína plní svůj účel.

2 1
možnosti
JF

Na to je jednoduchá odpověď, kdo je skloněn k zemi nikdy hvězdy neuvidí.

3 1
možnosti

A ty hvězdy spatřujete v čem? V přeplněných JIPkách?:-/

2 1
možnosti
MM

Zkuste se zamyslet alespoň na chvíli, co v demokratické společnosti znamená pojem dobrovolné. V oblasti medicíny, imunologie či virologie jsem čirým laikem. Jediná shoda drtivé většiny odborníků v oboru je právě ve vakcinaci, proto jsem usoudil, že se vakcinovat nechám. Pokud ale je společenská potřeba na důsledné proočkovanosti, je povinností politků převzít odpovědnost a učinit tak náležitou formou, nikoli alibisticky přenášet svou vlastní neschopnost či zbabělost na občany, kteří k validnímu rozhodnutí nemají relevantní data, ani znalosti a rozhodují se tak logicky podle pravidel dojmologie. K tomu přičtěte fakt, že vláda není schopná vydat nařízení bez toho, aniž by bylo opakovaně shozeno soudem. Za tohle nemohou ani ti, co k očkování inklinují, ani ti, kteří využívají jeho dobrovolnosti a očkovat se nenechají.

12 1
možnosti
JM

J60o56s76e32f 16M24i18l80e16r

24. 11. 2021 9:09

Všiml jsem si jedné skutečnosti.

Čím větší odpor k očkování, tím nižší IQ, tím větší nepochopení statistik a slepé papouškování toho co "Maňa povídala".

Stačí se podívat kolik pravopisných hrubek je v diskuzích odpíračů. Tito lidé neumí česky, ale na očkování jsou super experti.

6 9
možnosti

Jsem pro očkování, ale tohle je hloupé shazování oponentů. Jen přispíváte k jitření emocí

6 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3830x
Už vím, co všechno pro mě znamenáte, jak moc jste pro mě důležití a jak moc vás mám rád, vážení čtenáři a blogeři. Motto: Váš úsměv = moje radost a odměna.