Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Mluvíte mi z duše. Nikdy nebudu věřit někomu, kdo mi "pro mé dobro" bude něco vnucovat, šikanovat mě za můj osobní postoj, vydírat mě, diskriminovat a segregovat. Za takové situace by přece měl zpozornět každý myslící člověk, protože tohle už nemá s dobrém opravdu nic společného.

Karma za Váš článek R^;-)R^

15 5
možnosti
Foto

A to ještě nic není, když někde něco ukradnete či někoho zamordujete, tak vás také budou honit policajti, jen proto, že jste se snažil být svobodný a dle toho jednal. ;-D

2 1
možnosti
IS

Tak když už jsem se nechal infikovat tou neprověřenou, nevyzkoušenou, ukrutně nebezpečnou vakcínou místo toho, abych se nechal pohodově a v klidu promořit jako třeba občané Bergama před dvěma lety, tak si trochu těch výhod rozhodně zasloužím. Než zahynu v křečích na následky této zločinné vakcinace, která je pouhým experimentem na nevinných lidech. ;-D

6 4
možnosti
IB

I52v24o 32B31o90u34š13e

18. 11. 2021 12:20

Chcete poznat pravdu, ale nepidite se po ni.

2 2
možnosti
Foto

Zkušenost mi říká, že lidé jako vy, hledají pouze tu svoji pravdu.

6 3
možnosti
Foto

Jste velmi nezkušený. Ať už je to jak chce je třeba sledovat základní etické principy a upřednostňovat dobrovolnost před donucením.

4 4
možnosti
MB

Po přečtení Vašeho blogu jsem zjistil, že Vy vlastně po žádných informacích netoužíte. Vy je máte, samozřejmě ty správné.

10 6
možnosti
Foto

Nikde jsem netvrdila, že mám správné informace. Jen chci znát pravdivé informace. A to je v dnešním světě těžko dohledatelná věc. Ale hlavně, že Vy máte jasno.

4 4
možnosti
ČP

Informace poskytuje i vláda a také je jich spousta k nalezení na internetu. Jsou zdroje seriózní a zdroje neseriózní. Vy jste přesně příklad osoby, která si hledá právě ty neseriózní. Vám je zbytečné cokoliv vykládat. Vy prostě nevidíte, neslyšíte. Právě kvůli takovým, jako jste Vy, by bylo nejlepší zavést povinnou vakcinaci. Už to mělo být.

6 5
možnosti
Foto

Dobrý den, které neseriózní zdroje máte na mysli? Čekala jsem, kdy se tady takový názor jako povinná vakcinace objeví.

4 4
možnosti
JH

MUDr. Soňa Peková, PhD. myslím, že v říjnu 2020 prohlásila, že covid do vánoc vymizí sám. To jenom na doplnění. Ono je spíš tak, že člověk věří těm odborníkům, kteří souzní s jeho názory a ti, kteří mají jiný názor, už takový odborníci nejsou. Ale to je naprosto přirozené.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Jak jsem psala, ani odborníci se tady nedokážou na spoustě věcech shodnout. A ano, samozřejmě, že jsou mi blíže ti, jejichž názor je stejný jako ten můj. Jak píšete, to je přirozené.

Ano, toto prohlášení paní Pekové mi neuniklo. Jak málo stačí k tomu, aby byl člověk dehonestován. Jedna věta...

4 6
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Na co sem psát, kdo jsem, když každý ve svém hodnocení ostatních promítne i kus sebe... :)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy