Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J10i22r94k63a 68K46o39r56n

18. 11. 2021 17:12

S výjimkou nemocných, u nichž je vakcína zdravotním rizikem, nelze šíření viru okecat svobodou, natož šílenými konspiracemi o řízeném infikování světa, statistickými blbostmi a vyloženě stupidními „zprávami“ o složení vakcinační látky či všeschopných protilátkách. V situaci, kdy jimi na sockách argumentuje metař v „odborné diskuzi“ s přednostou kliniky respiračních onemocnění a vyšeptalé celebrity proti němu burcují už i na hřbitovech, nebo e-maily zahlcují hygienické stanice, trpělivé vysvětlování definitivně selhává a dál nemá cenu. Už není čas, nakažení totiž raketově přibývají. Očkujme se! Blbosti navzdory...

9 5
možnosti
Foto

Dobrý večer, četl jste vůbec článek? Nic, co jsem tam psala, není konspirační teorie. Pokud se pletu, prosím, citujte mne. Klidně se očkujte. Je to Vaše rozhodnutí.

2 0
možnosti
Foto

Ano, vláda zklamala. S tím lze jen souhlasit.

S tím ostatním bych byl opatrný. Nevím, jakého skutečného vzdělání jste dosáhla, zejména v medicině. A tak nevím, jestli se dokážete orientovat v tom, co ti či oni odborníci říkají. A jak víte, že ten či ono odborník se nemýlí.

Svoboda jen pro vyvolené? To je podobné, jak říkat, že ať někdo pracuje či nepracuje, stejně má právo požívat všech vytvořených hodnot. Takže ti, co pracují, jsou vyvolení? Nějak mi zdá, že z toho čouhají rudé trencle.

Ale obecně, kdo si zvolí svobodu, má ji. Kdo ne, ať tady nebrečí. Aneb, jak si kdo ustele ... :-P

5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
SH

Rozumím Vám a chci Vás v psaní a v probouzení svobodného konání podpořit. Také přemýšlím o oprášení blogu, ale asi bych se stala kolovrátkem, protože už tady bylo vše řečeno. A stejně....ach jo! - Svoboda je možnost, případně také schopnost volit, rozhodovat a jednat podle své vůle, ať je jakákoli a nést za to přiměřenou odpovědnost. Podle W. Weischedela znamená „volný prostor možností volby, v jehož rámci může člověk rozhodovat sám o sobě za sebe sama.

3 1
možnosti
Foto

Ano, za sebe sama, a na ostatní kašlat. :-P

2 1
možnosti
Foto

P63e52t10r 89B39u94r54i15a48n

18. 11. 2021 13:35

Každý věří tomu, čemu věřit chce. Proto se vážně mluví o placebo efektu, kdy i víra může uzdravit. V tom s vámi souhlasím v návaznosti na psychosomatické léčebné metody. Já mám také problém s mnohými vyjádřeními odborníků na obou stranách. Já však věřím doktorům a sestrám z těch kovid oddělení, které se pomalu opět začínají plnit. I z vlastní zkušenosti. Beru jako hloupost, že se netestují i očkování a beru také jako hloupost tvrzení, že je covid jen jakási forma chřipky. Kde virus vznikl mi je momentálně celkem jedno. Pokud to nedostaneme pod kontrolu, budeme stále "bojovat" na dvou barikádách.. Očkovat ano vs očkovat ne. A kdo ví, kdo bude mít nakonec pravdu. Jestli to však nakonec nebude úplně jedno.

9 1
možnosti
Foto

Dobrý den,

to, co se děje na covid oddělení vždy nemusí korespondovat s tím, co nám ukazuje televize. To, že se nemocnice plní je fakt, to že je lékařský personál vyčerpán, je fakt. Je mi těch lidí ve zdravotnictví neskutečně líto. Ale to, že se toto děje, není chyba neočkovaných. A za tím si stojím.

1 0
možnosti
JK

<sarkasmus>

Další osekávání naší svobody - PŘEZOUVÁNÍ PNEUMATIKJe za tím obrovská pneu lobby a nechápu, proč by mi měl někdo přikazovat, na čem jezdím. Zimní pneu NEOCHRÁNÍ před havárií. Nátlak na nepřezuté je naprosto iracionální, můžu přece bourat i se zimními pneumatikami.

</sarkasmus>

0 5
možnosti
Foto

Také nechápu proč by měl přezouvat někdo, kdo jezdí jen po městě.

0 6
možnosti
Foto

I57v74o 50C60i54l27i18c80h

18. 11. 2021 13:28

Osobně jsem přesvědčen, že ten tlak na očkování všeho co se hýbe je hlavně kvůli tomu, že nakoupili příliš vakcín, kterým končí expirace a nechtějí je poslat do spalovny. Vám karma R^

12 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MS

Souhlasím s vaším zhodnocením diskriminace. S dožadováním informací už tolik ne, protože - a to už tu bylo taky psáno - přijmete jenom ty informace, které souzní s vaším názorem a budete akceptovat ty odborníky, kteří jsou vám sympatičtí. Takhle je to ale i v druhém táboře.

V téhle situaci jak chcete rozlišit, která informace je pravdivá a která lživá, která správná, která špatná, netuším. A netuším jak to rozlišit obecně. Ověřováním? Vždyť jsou zdroje onálepkovány jako nedůvěryhodné, je jedno jakou stranou.

Sama jste přiznala že k dehonestaci Soni Pekové stačila jedna věta. Jestli to byl jediný omyl nechám čtenáři. Na druhou stranu ale to damé platí opačně. K dehonestaci odborníků z druhého tábora (Sníh, MESES) taky stačí jedna věta.

2 0
možnosti
BH

Tak i když člověk není odborník, tak přeci může informace - ať podané úplně odborně nebo přetlumočené do laického jazyka - konfrontovat se skutečností okolo, jejím vývojem, důvěryhodností oněch odborníků, svým vlastními zkušenostmi a vzděláním. A případě nejasností a potřeby vyjasnění si další zdroje dohledávat. Jasně, zde může hrát roli ta tendence blízké názory potvrzující informace přijímat a jiné odsouvat do pozadí.

0 0
možnosti
Foto

R^

Pamatuji si Vás z dřívějšího blogování. Když jste s psaním skončila, nejednou jsem si říkala, kampak jste se poděla. Tak vítejte zpět.

1 1
možnosti
Foto

Stejná krevní skupina?

1 2
možnosti
VV

Ockovani mi nevadi, ale vadi mi, ze na silnici musim jezdit vpravo, kdyz v Anglii, australii nebo Japonsku bych mohl jezdit vlevo. ;-D

3 0
možnosti
IB

I94v98o 54B14o93u85š61e

18. 11. 2021 12:40

A co teprve semafory.

3 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Na co sem psát, kdo jsem, když každý ve svém hodnocení ostatních promítne i kus sebe... :)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy