Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J37i36r80i 19P14i82l52n54y

11. 11. 2021 19:00

Tu ránu do hlavy si dává Eurosojuz sám. Imigranti z jihu nevadí a s jásotem se vítají, titíž imigranti z východu jsou ti špatní, protože jdou přes nepřátelské území. Miliardy diktátorovi Erdoganovi jsou správné, Lukašenkovi nas..at, že?

Já v těch imigrantech žádný rozdíl nevidím, pouze ideologická agitace.

11 2
možnosti
Foto

Že nevidíte rozdíl je naprosto správně pochopená situace, neboť jeden záměr, jeden cíl a je jedno, odkud cílí.

1 0
možnosti
ZZ

Pane Václavek, dopouštíte zkreslování situace a prezentujete svoje hrubé neznalosti.

Neznám dnešní složení nelegálních migrantů v Bělorusku, ale bezpečně vím, že složení nelegálních migrantů v EU v roce 2019 bylo v % následující:

Sýrie 11, Afganistán 9, Venezuela 9, Kolumbie 5, Pákistán 5, Turecko 4, Nigérie 4, Irán 4, Albánie 4, Tunis, Mali, Alžír, Maroko a zbývající státy Afriky 45.

V následujících letech výrazně pokleslo množství žadatelů o azyl ze Sýrie a bylo nahrazeno žadateli z celé Afriky.

Je třeba si uvědomit které hlavní migrační trasy existují a kdo je organizuje.

Migrační trasu z Libye - ovládají Německé neziskovky.

Trasa přes Ceutu, Turecko a Tunis je řízena arabskou mafií.

Že EU uplatňuje dvojí metr na migraci je patrné na Polské hranici - kdy se Bělorusku vyčítá, že s nelegálními migranty Bělorusko nezatočilo. Maďarsku se zase vyčítá to, že migrantům brání v migraci. Turecku EU posílá na migranty dokonce peníze, Německo financuje svoje neziskovky, které pašují migranty do Itálie ......

A teď se dozvídám od vás, že to všem těm neziskovkám, mafiánům, Turecku, Itálii, Řecku a celé EU - šéfuje Putin !

;-)

21 3
možnosti
Foto

Popsal jste to velmi dobře R^

2 3
možnosti
Foto

Rozpoutali jsme proti Rusku nesmyslnou palbu, tak nám Rusko tuto palbu vrací zpět v podobě migrantů, jejichž země zničila a zcela rozvrátila současná "západní demokracie" ke které se tak hrdě hlásíme.

5 5
možnosti
Foto

A že se ti migranti nechtějí usadit ve Vámi obdivovaném ruském ráji. Není to nějaké divné? Co s tím provedete?

8 3
možnosti
JH

Takže jsme se dozvěděli, že bojovat proti Islámskému státu a dalším islamistickým organizacím bylo vlastně fuj, patrně proto, že by po jejich vítězství v Sýrii i jinde nastal mír, skončila by krutost a žádní uprchlíci by se nekonali, protože pod moudrou islamistickou vládou by se žilo krásně a radostně.

Není ovšem jasné, proč proti IS zasahovalo nejen Rusko, ale i NATO v čele s USA, že by také chtěli pomáhat Putinovi rozvracet Evropu?

Nesouhlasí to ani časově, ani geograficky. Migrační krize začala už v létě 2015, v září už byla hodně kritická, leč ruská vojenská intervence začala cca na přelomu září a října. "Neprchali" samozřejmě jenom Syřané, ale i Iráčané (divné, tam přece Rusko nebombardovalo), Pákistánci, Bangladéšané a další.

P.S. : IS i za krátkou dobu existence předvedl dostatečně, čeho je schopen. Stačí si představit, že by se někde ujal vlády a Asadův klan by se přes svoji nepopiratelnou drsnost a bezohlednost nemohl ani srovnávat.

11 0
možnosti
DR

Tohle bych snad ani nekomentoval. Autor totiž nemá absolutně žádnou představu o skutečné realitě v Sýrii, pouze papouškuje naše "nestranná a objektivní" média. Rv

7 1
možnosti
AL

Výborný článek! Zasloužená karma!

6 13
možnosti