Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

... R^! Ale už dlouho jsem přesvědčen o tom, že očkovacím zaklínačům - a že jich je tady po různých diskusí hafo -nemá cenu nic dokazovat! Možná jim to přijde divné, až se postaví do desáté řady na tu ,,určitě poslední" dávku ;-)!! Karma.

3 11
možnosti
Foto

O70t75a17k91a53r 46S49e76k62l

10. 11. 2021 8:41

...v té době už spousta antiočkovacích zaklínačů .....prostě nebude-:(

8 1
možnosti
Foto

O84t81a96k45a53r 28S19e66k48l

10. 11. 2021 6:30

Mohl byste nazpívat duet s p. Csákovou. P. Landa by k tomu mohl bubnovat. Marnost nad marnost.

Jó , a jednomu očkovanému ještě ukradli kolo.;-D

18 5
možnosti
Foto

Jo jo, očkování to je mrcha. Kolegyni v práci hned druhý den po očkování vytopili sklep !!!

11 0
možnosti
PN

P19e69t48r 68N13e57d81v87ě16d

9. 11. 2021 20:07

A jednou přijde doba, kdy se z nás očkovaných stanou ovládané loutky a ti stateční, co odolají očkování , protože jsou jasnozřivci, budou vládnout zeměkouli, tedy pokud nechytí ten hnus také a třeba nebudou mít dost štěstí.

13 0
možnosti
VV

Uz se stalo.

Jednim z prvnich ockovanych v Cr byl preci pan prezident.;-D

2 0
možnosti
PK

Předpokládám, že očkování proti TBC, tetanu, záškrtu či například dětské mozkové obrně jste neprodělal. Vlastně ani jste nemohl, pokud se bojíte, nežádoucích reakcí. Tam jsou totiž také docela zajímavé a hrozí až úmrtím. Tož hodně štěstí. :-)

15 10
možnosti
DK

Klid, to je Závorka...

4 1
možnosti
Foto

Nejhorší smrt je z vyděšení, milý autore.

SÚKl výslovně nabádá: "Prosíme, hlaste všechno, co považujete za neobvyklé nebo odlišné. Při hlášení podezření na nežádoucí účinek nemusíte být přesvědčeni o tom, že nežádoucí účinek byl způsoben lékem." Hlásit může každý, včetně pacientů - stačí vyplnit veřejně dostupný formulář na SÚKL.

Každámu normálnímu jedinci je jasné, že příčinná souvislost není totéž jako časová souslednost. Aplikováno u nás bylo 12 560 772 dávek, přičemž bylo nahlášeno 8684 podezřelých reakcí, z toho drtivá většina obvyklých (a bagatelnáích) a značné množství naprosto pochybných (neexistuje mechanismus, který by je mohl způsobit). Nicméně i tak jsou zkoumány, za což byste měl být rád. Místo toho tady jančíte, jelikož nevíte, která bije.

27 9
možnosti
JD

Je to tak, autor opakovaně oblbuje!

3 5
možnosti
Foto

122 podezřelých úmrtí ( ne úmrtí díky očkování, ale podezřelých) na více než 6 000 000 naočkovaných.

Teď to srovnejte s více než 30 000 úmrtími na Covid.

Cca 8000 vedlejších účinků srovnejte s desítkami tisíc lidí s dlouhodobými potížemi po Covidu.

Ne fakt v tom nevidím problém a volně dostupné ty informace jsou.

22 9
možnosti
Foto

nechci vědět, co by při nákaze covidem potkalo zrovna ty, kteří měli nějakou "nežádoucí reakci"

1 5
možnosti
VB

Díky za článek. Např. německá či švýcarská média průběžně informují, kolik i těch ev. očkovaných seniorů v ústavech zase onemocnělo na covid-19 a kolik jich zemřelo. Bylo mi divné, že zrovna švýcarský lékový úřad Swissmedic informace o hlášených nežádoucích účincích vakcín dost odbývá, velmi stručně a s menší vypovídací hodnotou (úmrtí "v časové spojitosti" ovšem narůstají), nicméně i tak pravidelně každý měsíc ohodnotí jednu třetinu hlášení jako závažné nežádoucí příhody, tj. úmrtí, nutná hospitalizace, trvalé postižení. Nezávislí švýcar. novináři (např. Zeitpunkt.ch) zveřejnili data nasvědčující střetu zájmů u některých expertů, kteří při Swissmedic protlačili schválení vakcín k plošnému očkování, ač data k nim v klinic. studiích nebyla dostatečně průkazná (i němečtí a rakouští odborníci si stěžovali, že firmy nechtějí dát data přímo k denním záznamům o zkoušení vakcín na dobrovolnících, neumožňují nezávislým odborníkům přímé rozhovory s dobrovolníky, proč se např. rozhodli opustit výzkum apod. Někteří schvalovatelé vakcín jsou prý propojeni s určitými firmami, např. prý dostali příspěvek na svůj výzkum.

9 4
možnosti
Foto

A kolik jich vlastně bve Švýcarsku zemřelo (nad běžnou míru úmrtnosti) od jara? Předtím byla proočkovanost nízká, takže starší data jsou pro účinnost vakcín asi nepoužitelná.

Píšete, že o tom švýcarská média průběžně informují, tak některé ty informace ocitujte.

1 0
možnosti
HH
FL

Denně normálně zemře cca 270 lidí, polovina z nich na infarkt, nebo mrtvici. Když naočkujete 5 milionů lidí, tak se to někdy sejde, že někdo z nich zemře a předtím byl očkován. Časová souslednost nemusí znamenat příčinnou souvislost, ale jsou to ta podezření. To už ale vyžaduje mít v hlavě mozek případně něco vědět o klinických studiích a statistickém vyhodnocení, úmrtnost na očkování vs. na covid.

15 5
možnosti
HH

Nic jste nepochopil. Nelze ospravedlnit žádné úmrtí na očkování kecama o přínosech a negativech proti neočkovani, když se ten, co jej bezohledně, včetně omezování práv a svobody vydírá, zbavuje odpovědnosti. To je hlavní příčina odporu k očkování. Žádné konspirace ani dezinformace, ale prach sprosté lhaní.

8 8
možnosti
Foto

Co Vám to přineslo? Jste teď vůči covidu odolnější?

3 5
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik