Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

P55e21t90r 66D63a91v76i86d

11. 11. 2021 8:31

No tak zmiňovaná data jsou OK, jen jejich interpretace je, no řeknu přibližná. Autor sice zmiňuje, že např. úmrtí v souvislosti s podáním vakcíny jsou jen podezřením, ale už pomlčí o tom, že v této skupině jsou zahrnuti i ti pacienti, kteří zemřeli na covid, kterým se nakazili např. po první dávce, které ještě neposkytuje ochranu před onemocněním, nebo se mohli nakazit krátce před samotným očkováním.. V ČR bylo k dnešnímu dni aplikováno 12 655 649 dávek a z toho je tedy 122 nahlášených případů úmrtí s podezřením na souvislost s očkováním. Je to 0,001% ! Stejnou optikou je pak 0,07% nahlášených nežádoucích účinků vakcíny. No osobně si myslím, že očkování je dobrá věc a je také dobré, že je dobrovolné, ať se každý rozhodne jak se mu líbí. A hysterie pro anebo proti očkování by neměla převážit nad věcnou diskuzí.

6 0
možnosti
MM

Sousedka měla podobné kecy a teď jí už 2 týdny dáváme nákupy před dveře a zjevně ještě nějaký čas budeme.

Nakažte se, užijte si, že je to jen chřipečka, až budete lámat po dechu tak se nechte odvézt do nemocnice a v dojemném videu vzkažte rodině jak byste vše rád změnil a kdyby to šlo tak se nechal včas očkovat...

3 1
možnosti
RK

R60a87d81e48k 18K29o23h93u21t

11. 11. 2021 15:43

Hrdinové disidenti nic vzkazovat nebudou. Nebo budou vzkazovat jak jsou rádi že budou mít imunitu promořovací, pokud to promoření ve zdraví přežijí...

0 0
možnosti
KS

O těch 122 mrtvých po očkování se zmiňují média úplně běžně. A taky se zmiňují o těch 31 tisících mrtvých na kovid. Očkovaných je 6 milionů. Kovid mělo 2,5 až 5 milionů. Tak co je nebezpečnější?

5 0
možnosti
JL

Lol, další samozvaný odborník co má vysokou školu života a používá selský rozum :-))) já myslím že respirační doba uplynula tvému mozku Závorko....tohle je na Nobelovu cenu....za blbost....

3 0
možnosti
RV

https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

Stačí se podívat jak dopadají neočkovaní a hned je vidět, proč jsou rozumní lidé už dávno naočkování. Konspirátoři, exoti a novodobí disidenti se naočkovat nedají, protože se přeci nebudou řídit tím, co jim radí proradní politici, ale udělají pravý opak. Na ně by platilo, kdyby vláda vyhlásila zákaz očkování.

10 0
možnosti

Jsem si jisty, ze nekolika lidem, mozna i desitkam lidi ockovani pomohlo do hrobu. Obvykle to byli ti, kterym stacilo jan male popostrceni. Ale verim tomu, ze mohlo zemrit i nekolik zdravych

Vzhledem k tomu, ze mam zaklady statistiky a celkem racionalni mysleni, nechava me to uplne chladnym a pokud bude potreba, klidne si skocim pro treti davku

Nejak netlacim na ockovani, ale strasne by me pobavilo, kdyby vysel zakon, ze pri plnych nemocnicich se nebudou zavirat oddeleni, ale neockovani se svobodou ponesou i odpovednost a kdyz pro ne nebude misto, zustanou doma a nebo na chodbe. Byla by to krasna lekce o svobode a odpovednosti, ale bohuzel nerealna

5 1
možnosti

Tak mně stačilo přečíst, že podle vás končí vakcínám "respirační doba". To jako chudinky přestávají dýchat?

Podobné bláboly jako tenhle, od lidí, co problematice vůbec nerozumí, by měly být trestné.

12 1
možnosti
VV

Ale ma preci temer pravdu ony preci nikdy nedychaly. nebo, ze by preci jen kratce?

0 0
možnosti
Foto

Kdyby byly vakcíny tolik nebezpečné, tak by se na to už reagovalo. Zatím je mnohem nebezpečnější covid a někteří odpírači to bohužel pochopí až na smrtelné posteli.

11 2
možnosti
Foto

Vsak se na to reaguje od sameho zacatku

0 0
možnosti
Foto

R34a33d69e50k 65H44a39m74p43l

10. 11. 2021 13:58

Ach jo. Já Vás nechápu. Nevíte o těch věcech nic, ale máte pro mě zcela nepochopitelnou touhu napsat nějakou slátaninu.

Kdo o čem mlží, když jste si ty informace natahal z veřejných zdrojů?

Cca 8700 podezřelých reakcí, z nichž naprostá většina je marginálních, z celkových více než 12 miliónů podaných dávek očkování. No to je tedy zásadní problém.

122 podezřelých úmrtí, o kterých se ale ani neví, jestli měly příčinnou souvislost s očkováním. I kdyby všechny ano (o čemž hluboce pochybuji, navíc ve vašem článku chybí další zásadní informace ohledně zdravotního stavu a věku těchto lidí a podobně), jedná se o cca 0,001 %. No to je opět zcela zásadní!

Nechápete rozdíl mezi příčinnou souvislostí a časovou sousledností. O dalších nesmyslech v článku snad ani není třeba psát.

30 4
možnosti
MP

Příčinná souvislost a časová souslednost se u zhoršení či novém výskytu některých chorob bohužel těžce rozlišuje, snad až s větším časovým odstupem. Jinak souhlas.

0 0
možnosti
AJ

snůška demagogie a polopravd

12 1
možnosti
GK

Tak teď jsi všechno vysvětlil;-D

1 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik