Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pamatuju na naši školní paní zubařku (tuším že Skácelovou, neměly jsme stejnou?). Vždycky mě chválila, ale pro některé byla ras. Se zubama jsem si později užila své, to by byl hotový román. Ale přesto k našemu rodinnému zubaři chodím ráda, má totiž zlaté ruce;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Protože se bojím zubařů, chodím k zubařce. Asi nejdelší story byla se zubařkou Luckou, ke které jsem jednu dobu chodil každý týden, až si někteří méně informovaní jedinci vytvořili iluzi, že za mými návštěvami je jiný úmysl než starost o zuby.

V současnosti mám milou a sympatickou zubařku z Ukrajiny, která když při zákroku mluví svou melodickou mateřštinou, tak si vůbec nepřipadám jako trpící pacient. O tom až někdy jindy.

0 0
možnosti
Foto

:-) i mně připadají zubařky takové nějak víc citlivé

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Tak to vím, čím si procházíte, ovšem mě implantát nečeká, není to vhodné do mých ozařovaných čelistí. Tak se držte, skleničku si dáme až po atb:-)

0 0
možnosti
PK

Dentální hygiena horší zubaře, můj osobní poznatek.

Ale přesto jak zubaře, tak DH navštěvuji pravidelně....a stejně vždy a stále a opakovaně trpím;-D

0 0
možnosti
Foto

Na dentální hygieně jsem nebyla, tak nemůžu posoudit:-)

0 0
možnosti
Foto

A kočky dokážou také léčit. Bolesti těla (třeba zádaV) i bolesti duše.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Než jsem začala chodit k paní zubařce (vlastně slečně zubařce) v Brandýse, bála jsem se zubaře jako čert kříže. Teď mám skvělého pana zubaře v Liberci, vzal mě jen proto, že k němu chodí půlka manželovy rodiny a už několik let přesluhuje. Až doopravdy odejde do důchodu, nevím, kam se vrtnu.

Hezké fotky, Zuzko a Finn prostě.V

0 0
možnosti
Foto

Jo, i zubaři jsou jen lidi, a taky nám stárnou:-)

0 0
možnosti
Foto

Tvá paní doktorka není jen anděl, ale opravdu umí své řemeslo. Zubaři se totiž sami bojí trhání sedmiček nahoře, protože někde pod nimi je jen tenoučká přepážka, oddělující jakousi dutinu, a ta se prý při trhání velmi snadno prorazí. Pak se to šije, nesmí se dva týdny smrkat a podobné vymyšlenosti.

Bezva článek, Zuzi a fotky taky:-)

0 0
možnosti
Foto

Honzo, je to skvělá a vyhlášená zubařka, navíc je velmi empatická a ceny jsou mírné, nevím, co si bez ní počnu... a dík za pochválení:-)

1 0
možnosti
VF

K zubařce nechodím ráda, přesto ale pravidelně. Nedávno jsem se jí zeptala, jak dlouho jsem její pacientkou, tak v březnu to (doufám) bude 40 let. Sestřička jen pronesla - jé to jsem ještě nebyla na světě. A moje vzpomínka na zubaře v roce 1949 - na té strašlivé vrtačce měl pověšené pravé boxerské rukavice. Asi místo narkózy. Držím Vám palce nejen u zubaře, ale přeji hodně zdraví.R^:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik