Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
LB

Podle zdrojů časopisu Respekt z minulého pondělí, se počítá s dlouhodobější hospitalizací prezidenta, časem není vyloučené opětovné převezení do Lán.

Před tím, než by k tomu došlo, by na tuto eventualitu musela být část zámku "přestavěna", muselo by dojít k vybavení prostoru lékařskými přístroji a zázemím a také odborným personálem, který sem ale nemůže ÚVN přemístit. Hrad by zřejmě musel najmout nějaké soukromé zdravotníky, na nákup přístrojů placených z rozpočtu kanceláře prezidenta by musela být vypsána soutěž.

Pokud bude prezident trvat na tom, že nové ministry jmenuje v Lánech, tak to vypadá, že Babišova vláda v demisi bude vládnout tak do příštích Velikonoc.

3 2
možnosti
Foto

:-)R^

PS: Pod svým včerejším článkem jsem před chvílí okomentoval Vaši dobrou otázku, která je však příliš logická na to, aby se nad ní zamysleli ti, kdo chtějí v panu Halíkovi vidět podlého škodolibce, ne-li antikrista.

2 0
možnosti
JL

Miloš Zeman je fakt zajímavý..tvor. Mohli bychom ho zařadit mezi "génie průměrnosti", fascinuje svým hlubokým hlasem jako Hitler svým řevem a Klaus svým bipohlavním mektáním. Tím ale nechci snižovat IQ Hitlera ani Klause, naopak!!! A propos ten inženýr Zeman, on je vlastně tak nějak živý mrtvý. Ale myslím, že ho to ted baví, je zase středem pozornosti. Když ho vozili na vozejčku nebo drželi za ruku, aby neupadl, byl směšný, ale teď neviditelný mluvící ze záhrobí!!! Tvl, to je fakt dobrý! WTF*? Ale s tím nadšením nad jeho ozdravením: to je taková normální lidská pokrytecká hra politiků. Důchodkyně Milofilky asi jsou blažené, že vstal z mrtvých a je nadále mužný a vtipný, ale antibabiš-politici jen chtějí, aby jmenoval vládu, pak ať jde k čertu a klidně ho sejmeme,, až to budeme potřebovat :-) LOL V

2 0
možnosti
RK

A proč ho sejmout? Pokud se bude chovat ústavně, tak ať si ten rok že záhrobí mektá co chce. Zas tolik toho od něj nepotřebujeme.

1 1
možnosti
OU
PV

Pravdou je že Zeman by udělal i z lidského hlediska nejlépe, kdyby rezignoval a zbytek života dožil v klidu !!

6 0
možnosti
JP

Z lidského hlediska? Tady je mnohem důležitější hledisko, co má prospět státu, nikoliv jednotlivci.

6 0
možnosti
JF

Měl jsem sen ... Zeman měl kampaň dle zákona a neplatil mu ji Putin, ale vzal to z naprosto ekonomicky diletantské sbírky na úhradu státního dluhu, Fiala rozumí offshore a ovlivňování veřejného mínění 3 dny před volbami Sorosem a Halík tomu že církev je typicky příspěvková organizace od dob milodarů a rozdávání majetků v pustých hvozdech. A pak jsem se probudil a nejsem logicky schopen vykonávat funkci ... ;-D

1 3
možnosti
OU
  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,68
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik