Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak pomuze moje ockovani vam? Zvlaste pokud jsem prodelala covid? Je spravne se tesit na ockovani malych deti,je to pro DETI prinosne? Nemohou pro ne preci jen vakciny z dlouhodobeho hlediska predstavovat riziko? Proc ano? Proc ne? Jak lze obhajit certifikat pro ockovane,pokud nejsou ve skutecnosti bezinfekcni? Vedci nepredpokladaji,ze vymysli vakcinu s ucinnosti opravdu dlouhodobou. Navrhujete take ockovani kazdeho pul roku pro vsechny? Vedci nepredpokladsji,ze vyvinou vakcinu,ktera brani prenosu nemoci. Je spravne,aby ockovani byli automazicky povazovani i v budoucnu za bezinfekcni? Je spravne neuznavat protilatky? Proc? Vite,mne prijde lepsi se ptat,kdyz nekdo preferuje oficialni nazor. Casto odpovedi nejsou.

6 1
možnosti
JD

J87a30n 79D13o65u26š47e57k

6. 11. 2021 15:43

Chcete naprosto jasné odpovědi ve věci která vám přesnou odpověď dát nemůže. Pouze a jen pravděpodobnost. To je ten problém. Člověk by rád aby mu někdo ukázal směr kudy se dostat do Plzně, zeptá se kolemjdoucího a ten mávne rukou někam k lesu se slovy: "Tam někde za kopcem".

3 0
možnosti
  • Počet článků 333
  • Celková karma 12,24
  • Průměrná čtenost 873x
Píšu, tedy jsem. Díky, že to občas někdo čtete. Neberu se příliš vážně, jen tak plkám, vymýšlím si, hraju si se slovy, protože je to pro mne tak trochu droga a tak trochu psychoterapie.