Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Tak zrovna vy mě překvapujete tímto hloupým příspěvkem a nikdy by mě nenapadlo, že právě já, vám budu vysvětlovat důvod.

Vážený pane. Situace se má asi tak, že vakcína má ulevit především zdravotnictví a pokud možno uchránit kapacity lůžek na JIP tím, že očkovaný jedinec by měl mít případný Covid s lehčím průběhem. Což se prozatím potvrzuje.

Potvrzuje se i to, že očkovaný člověk, může Covid mít a dokonce může být i jeho přenašečem. A z tohoto důvodu není návštěva, jakéhokoli člověka, očkovaného či neočkovaného, v dobách vzrůstajícího počtu nakažených, dobrá. Ostatně. Toto je normální postup všech nemocnic v dobách jakékoli pandemie.

No nic. Již se ani nedivím, že lidé jako vy, dokázali udělat ze solidních předvolebních odhadů, totální propadák.

A závěrem. Váš blog, na lejno jest. A věřte tomu, že mnohem více, než vakcína.

17 4
možnosti
Foto

J45a30n 29Š72i44k

4. 11. 2021 18:20

Není co dodat, připojuji podpis :-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1358x
Docent ústavního práva a politologie, Právnická fakulta Masarykovy univerzity Brno a AMBIS vysoká škola. Moravan. Trikolora. Advokát.

Autor knih: Jaroslav Krejčí - protektorátní premiér a předseda Ústavního soudu, Prezident republiky, Právní předpisy samosprávy, Transcendentní pramen práva, Zákon o státním zastupitelství s komentářem, Mezinárodní konflikty a bezpečnost státu, Zákon o obcích (obecní zřízení) Komentář.

Seznam rubrik