Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak připomíná níže pan Hladík, k pochopení zdejšího marasmu je třeba mít na paměti specifika úkolů, které na sebe ochotně berou lidé ve vysokých funkcích.

Že jim přepínání vlastních sil nesvědčí, zdá se být dlouhodobě prokázanou skutečností.

Paní Benešová spatřuje klacek na nemocného prezidenta, aniž měla při své vytíženosti čas si uvědomit, že už výběr osob, kterým hlava státu dala důvěru svědčí o tom, že si občané neprozíravě zvolili prezidenta, který, chopí-li se sám klacku, netluče jím, kde by měl, a sám se nám stává klackem. Pan Ovčáček dokonce bičem Božím. Paní ministryně se relativně nedávno nad rámec svých povinností zabývala otázkou otázek "toho prasete" (Václava Moravce). Existuje rčení: Neber si toho tolik, nebo dopadneš jako Hitler.

Roztržitý a přetížený Andrej Babiš si v samé záplavě povinností ani nebyl schopen vzpomenout na své nemovitosti ve slunné , voňavé a vlídné Francii a unáhleně zajistil svému synovi komplikovaný převoz na Krym k ozdravnému pobytu.

Václav Klaus, ač již dávno formálně ze hry, nepřestává bdít a věnuje čas poukazováním na všeliká nebezpečenství. Když jsem četl jeho slova o tváři a očích Markéty Adamové Pekarové, z nichž čiší zlo, pomyslel jsem si, že i on má už dost. Je toho na ně prostě moc.

11 0
možnosti

Díky Bohu, že tandem Babiš-Zeman s Klausovým doprovodem končí! Vždyť by nás odtáhli do ruských, korupčních krajin!

Potřebujeme návrat k liberální demokracii, ke které nás přivedl Václav Havel!

:-)

4 0
možnosti
PN

Ti senátoři za ANO ale hlasovali pro nezastropování. Divné, že? Sekta a oni si hlasují jak chtějí. Babiš sice řekl něco o tom, že to je jen další personální chyba, ale proč nevyužít příležitost pro kopaneček a trochu nezalhat o tom, že to nekomentoval.

Ještěže už brzo nastoupí ten, jenž jistě přečte vše co mu dají k podpisu. Pak se vyhneme rozporům v prohlašování o nezvyšování daní a v plánech na jejich zvýšení.

Jinak je mi záhadou, když jeden z prezidentů amnestoval 111 tisíc trestů, kdy to ten nejlepší premiér všechno přečetl před podpisem?

7 2
možnosti
LH

Idim, ze jste nikdy nebyl ve vysoké manažerské funkci....

3 2
možnosti
JK

A od které funkce je povoleno lhaní a podvody?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.