Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Je otázka, nakolik u nás tzv. odborníci s nedokonalým testováním a nekvalitními laboratořemi vůbec rozpoznají covid-19 od RS viru či chřipky. Pozitivně otestovaní však ve vysoké míře nepředstavují žádné zdravot. problémy, prostě si 10 dnů pobydou doma, ale většinou bez zdravot. potíží a bez příznaků nemoci. Stačí kontrolovat situaci v nemocnicích: 200 pacientů s covidem na JIPkách je nepatrný podíl. Mělo by se víc dohlížet na správnou péči v sociál. ústavech, nakolik se obyvatelům horší celk. zdravot. stav, protože jsou do nemocnic často bráni kvůli zcela jiným nemocem než SARS. Bránit bezpříznakovým lidem mj. v cestování v době Dušiček je zločin (např. si kvůli delší cestě do jiného města musejí pořídit covid-pas, aby si mohli odskočit na teplý čaj do restaurace).

0 0
možnosti
MM

Probůh, co to motáte i sem? Vy jste fakt nemocná!

2 0
možnosti
Foto

I51v39o 14C34i49l34i46c31h

1. 11. 2021 14:50

Moc krásně jste to napsala R^

2 0
možnosti
MB

Přesně vím, kde na Dušičky nemám být - Na hřbitově! Dodržuji to přesně, jak pravil otec. Kalendář mi nic nebude přikazovat. Jdu na to úplně jinak. Chodím často, s dcerami. Ony tam řeční a skládají účty, já stojím bokem a jsem hrdý syn.

Bez přehánění, na rodiče myslím denně. Dokonce píši svou neumětelnou slátaninu - Paměti. Stejně sranda, psát o rodičích a jejich manželství. Vydám v mocném počtu, 4 ks! Nabízím stať :

"Otce jsem si nevymyslel. Narodil jsem se a on už tam byl! Vysoká postava, nezbytné brýle a cigáro v ubě. Docela se mi věnoval. Všude mne smýkal. Dodnes si vzpomínám, dětské sedátko, na jeho jízdním kole. Měl jsem i jakési kožené kšíry, abych nespad. Podobně se hodily na koupališti. Proč mne uvázal za nohu, to netuším. Šel se přece koupat. Sousedky, jej napráskaly matce! Každopádně mne tak transportoval do života. Zlatej táta s mámou" ...:-)

2 0
možnosti
Foto

Zuzi, to jsi napsala tak krásně, až je mi z toho smutnoV

3 0
možnosti
Foto

...ale krásně smutno... jako mněV

3 0
možnosti

To bylo krásné......... Karma jako hrom

4 0
možnosti
  • Počet článků 429
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 1258x
Nejradši mám chleba se sádlem. A taky ráda píšu.

...že je Hodně mužských, málo chlapů (1. knížka), vím moc dobře. Jaké jsou Nezbytné pomůcky zralé ženy (2. knížka), taky vím, stejně tak vím, jak  umí být Drsný život zralé ženy (3. knížka), ale pořád ještě Tančím u tyče (4. knížka) a můj život mi právě zpestřil Lotr (5. knížka)

Píšu i zde:

Profil uživatele | i60.cz

 

 

Seznam rubrik