Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až celou agendu (a nejen se "Sběrnými dvory" - SD) převezme vicepremiér a ministr Fialovy vlády pro digitalizaci Ivan Bartoš, každý občan si potom doma pěkně vytiskne /podobně jako auto má přece PC s tiskárnou už doma každý, ne?/ arch samolepicích etiket s čárovými kódy. Ty připevní na pár předmětů, které chce do Sběrného dvora odvézt. A aniž by musel pracovníkovi SD cokoliv říkat nebo diktovat, či mu snad nesmyslně ukazovat občanský průkaz, během okamžiku, protože budou mít ve SD čtečku kódů, se doví, kdo jim ten starý otoman přivezl. ;-) A protože jste zde nová autorka, přeji vám na zdejším blogu příjemný pobyt.

0 0
možnosti

ani jsem to nedočetla do konce. Nezlobte se, ale trochu empatie by neuškodilo. Bydlím v jednom větším okresním městě v Středočeském kraji a ten má systém sběrného dvora následující. Do sběrného dvora mohou vozit odpad ZDARMA pouze občané, kteří mají trvalé bydliště přímo v tomto okresním městě a na základě různých smluv i občané několika obcí kolem. Další podmínkou je, že má každý občan váhový limit odpadu na rok, který nesmí překročit. Proto se také u nás zapisují OP. Ve sběrných dvorech pracují důchodci, kteří i u nás zapisují OP na papír. Pak jsem byla jednou svědkem, že tam přišla paní v produktivním věku a vše z papíru zapisovala do PC. Dále regulace vjíždějících aut je celkem logická. Třeba areál našeho sběrného dvora není největší, tak není možné, aby dovnitř najelo deset aut, proto i zde dochází k regulaci vjíždějících aut. Jinak jsem se dívala na otevírací dobu vašeho sběrného dvora, abych se ujistila, že není myšleno na pracující lid. Ale JE. V úterý a ve čtvrtek je otevřeno do 18 hodin a máte otevřeno dokonce i v neděli, což třeba u nás není. Dokonce tam máte i jméno a telefon odpovědné osoby, tak jí zavolejte a sdělte jí tyto vaše breky.

2 0
možnosti

edit: těch sběrných dvorů máte na Praze 6 více, tak jsem se podívala na ten první, ale to není ten o kterém píšete. Jenže i ten druhý je pro pracující lid otevřený i v sobotu.

0 0
možnosti

No tak jste tam měla ty dvě matrace položit na zem a odejít. Aj bych z toho takovou aféru nedělal

0 0
možnosti
  • Počet článků 9
  • Celková karma 15,40
  • Průměrná čtenost 2758x
"Fejetonky"

Tzn. nemuže být vždy vyvážené, protože se nemusí zakládat na dokázané pravdě, je to jen o subjektivním pocitu a má za cíl zasmát se tomu, s čím nejsme moc spokojeni a měli bychom s tím něco dělat.  

Seznam rubrik