Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J79a62n 51C86i36b18u96l17k35a

28. 10. 2021 12:46

Jenže pak někdo těmhle investigativcům musí dát prostor. A tím se naše veřejnoprávní média ocitají na stejné lodi (nebo v jímce na nepěkný odpad) a to je špatně. Kdo potom by měl být strážcem objektivity a zásad ověřitelnosti informací? ČT i ČRo je zájmová organizace glajchšaltovaných europolitických aktivistů, kteří se ve jménu liberalistického dobra snad vůbec nikomu nezodpovídají. Jsem zvědav, jak kritičtí budou ke svým eurošampiónům.

28 3
možnosti
JK

No už to bylo skoro venku. Kdo bude strážcem objektivity? Kdo má prověřovat pořady v ČT? Kdo jim má říci co mají vysílat a co ne? Tohle naznačování je k prdu, už je čas být konkrétní. Nebo ještě ten čas není? Ještě se se o něm nesmí mluvit? Zatím se používá taktika "nějací neznámí zelení mužíčci"? A kdy to vypukne?

0 0
možnosti
Foto

J30i40ř54í 63K20i37n42d66l

28. 10. 2021 10:42

Co to jsou offshorové společnosti?

„Jde o firmy sídlící často v exotických destinacích, kde je možné platit méně daní, popřípadě žádné, a skrývat skutečné majitele. Tohle se využívá z důvodu malé míry zdanění. Etická otázka je, zda je fér platit daně někde, kde máte pouze prázdnou schránku, ale žádnou ekonomickou aktivitu nevyvíjíte.Babiš rok 2O15 "„Nemám žádné offshory jak vaši kámoši. A vy taky někteří držíte svoje firmy na offshorech,“ pronesl Babiš na půdě Poslanecké sněmovny. Babiš rok 2016 "Myslím, že každý, kdo podniká, ví, že Panama není právě teritorium, kde se podniká transparentně. Proto to v současnosti analyzujeme a určitě podnikneme kroky, abychom zjistili, kdo z našich občanů tam má majetky. " Babiš rok 2017 k Čapímu hnízdu. Kdybych chtěl udělat dotační podvod, nebylo by nic jednoduššího než zřídit offshorovou firmu třeba na Kypru a tam by majitele nikdo nikdy nedohledal. “V této kauze nebyla žádná korupce.

10 11
možnosti
EK

Jestli Babiš jednal morálně, eticky nebo je jeho jednání trestným činem, není hlavním motivem článku. Tím je otázka jednání novinářů. Vám se líbí, když říkají, že znají určité skutečnosti a možná je zveřejní, možná taky ne...?

28 1
možnosti
Foto

Sorry jako ... ale vy musíte být opravdu "navedená" ;-D nebo placená holdingem, a navíc uvádíte jako důkaz článek na iDnes? Článek zástupce šéfredaktora - se náramně vyšvihli, chlapci, že? Z ničehož nic, jak se říká. ;-DTo jako vážně? To už není ani komické ... divím se, že vám tu někdo ještě věří i pozdrav. ;-DRv

Mimochodem, argument těch, co s tou zprávou přišli, byl, že nějaké volby jsou někde vždycky, jedno kde a ČR OPRAVDU, ALE OPRAVDU není zas tak důležitá, a to byl také jediný důvod toho "vašeho načasování" - totiž ihned po té, co to bylo po kupě. Nerozhodla o tom Holcová, a každý si může poslechnou rozhovor s ní na YouTube, a posoudit sám, jaká je relevance těch vašich "argumentů". Jo, a jediný kdo tu manipuluje, jste opět vy, a zdaleka ne poprvé. RvRvRv

Vím, spoléháte na to, že si "líný nebo hloupý" volič ANO, už neotevře navazující články třeba na SZ (Seznam Zprávy), kde jste dala jen odkaz, který se vám jak seříká "hodí do krámu" - tak ať si ti důvěřivý lidičkové (iTady) počtou i tady, například:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/smysl-babisovy-operace-v-danovych-rajich-vysvetleni-lze-najit-na-konci-akce-176327

... cosi o smyslu té podivné transakce, proč se nakupovalo tak složitě.;-)

14 44
možnosti
Foto

... co jsem zapomněl? Jo ... ANTIKARMA. RvRvRv

4 23
možnosti
JF

Na druhou stranu je zas docela potěšující jaký celosvětový význam má dosazeni loutkovlády do sedumnacte spolkove země Zapadniho Nemecka a evropske treti rise v zastoupeni finančního a filantropickeho impéria NWO Jak se říká, když se Soros špatně vyspí, tak kurz demokracie vuci neoliberalni doktrine volneho pohybu financniho neboli virtualniho kapitalu neboli tzv. liberalni demokracii roste a naopak. ;-D

2 1
možnosti
JK

Ten smajlík. Je to ironie, že jo?

0 0
možnosti
PN

P70e54t21r 45N85e17d18v69ě29d

28. 10. 2021 10:21

Mně tahle Pandora trochu připomenula Kubiceho zprávu a mám pocit, že tak trochu na voliče vliv měla. Vzbudila cíleně jednu ze zřejmě nejhorších lidských vlastností - závist. A je dobře zmiňovat ty "nezaujaté" investigativce, hrající si na hlídače. Jak se dostanou k takovýmto informacím? Způsob koupě nemovitostí, seznam cestujících v letadlech, záběry z bezpečnostních kamer. Kdo hlídá tyhle samozvané hlídače?

46 3
možnosti
Foto

Právě způsob získávání takových informací bývá nelgální, což je podle mne dost zásadní problém. Ve výsledku totiž zloděj informací osočuje někoho dalšího ze zlodějiny, a to přestože problematce vůbec nerozumí, jen prostě získal dojem, nebo - v horším případě - ted dojem záměrně vytvořil, aby dosáhl nějakého cíle.

26 0
možnosti
PK

Přesně a jasně vyjádřeno. Účel a termín zveřejnění byl jednoznačný a plánovaný. Taky jsem se těšil, že se dovíme ještě něco více o AB únicích ,ale také o dalších z 300 českých jmen a jen mlčení. Smutné a jednostranné počínání rádoby investigativních novinářů, kdo to asi zafinancoval?

Karma

45 2
možnosti
Foto

začínám si myslet, že žádných 300 českých jmen reálně neexistuje

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 36
možnosti
LH

A pokud je tam třeba soudce NSS tak Vas to taky nezajímá?

13 1
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 38,30
  • Průměrná čtenost 4967x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik