Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Tohle nejsou žádní hlídači demokracie, to je klasické kompro, které má svou vydírací hodnotu právě jen dokud ta jména nezveřejní. Takže oni je nezveřejní, dokud nebude zapotřebí někoho zase vydírat, nebo potopit. No a sem tam možná pustí nějaké jméno pro výstrahu, aby ti ostatní na seznamu chápali, co jim hrozí, když nepůjdou těmto vyděračům na ruku.

31 0
možnosti
TK

Jinak kdo za tím stojí, není tajemstvím, jsou to Sorošovy progresivistické "neziskovky".

12 0
možnosti
ZD

Na rozdíl od emocemi nasáklého textu pana Ábelovského Váš názor respektuji a nevěřím, že jste navedená. Stejně tak se i nadále utvrzuji ve faktu, že kde planou emoce - rozum úpí.

15 2
možnosti
MK

Děkuji za článek a některým lidem doporučuji přečíst 2x. Těm co se sem jezdili fotit před Babišovi vrata také.

22 0
možnosti
MV

Přesně tak. Ačkoliv na tomto serveru to nebude zrovna populární názor, protože většina přispěvatelů pod články jsou protibabišovci, tak se nelze ubránit účelovosti, ani přeze všechny argumenty, že přece 300 světových novinářů se nespiklo proti Babišovi.

21 0
možnosti
RK

Nj, my víme. Novináři jsou účeloví padouši a měří dvojím metrem. U podobných trolících individuí se vždycky musí člověk ptát, jestli to dělají upřímně a z hlouposti, anebo ví, jak se věci mají, proč ve skutečnosti tyhle věci píšou, ale dělají to profesionálně.

3 2
možnosti

K37a37m50i42l 25Š57a22n61c88a

28. 10. 2021 14:28

Voliče ANO by neodradilo ani kdyby Babiš zastřelil nějakou babičku v přímém přenosu, ale jakási stopadesata kauza ten vliv měla;-D

3 22
možnosti
ZD

To je přihlouplé - takové přirovnání se bude veřejnosti líbit!

15 1
možnosti
JF

V demokracii ma každý občan pravo, ale zaroven take realne zadnou jinou moznost, si zvolit jen takoveho zástupce jaký prave je na politickém trhu na strane nabidky různých mediálních a finančních skupin k dispozici ! Některé skupiny míří svou politickou nabidku a marketing spíš na romantického a naivniho volice a jiné zase méně . ;-D Kazdopadne volič má ve volbach právo za 150 Kc za hlas a procenta z dani, statnich zakazek a dluhu za 4 roky nakoupit tolik politického marketingu kolik mu v demokracii naserviruji. A co teprve co naserviruji ti praví demokraté!! ;-D

2 1
možnosti
DJ

D39a74v98i39d 51J70e15ž76e78k

28. 10. 2021 13:23

Hmm těm "novinářům" bych zakázal činnost. Poslal jim účet za volby a ty volby opakoval, jednoduché.

Pro příště by si novináři dali pozor na to co dělají.

13 3
možnosti
Foto

Darebácké chování médií by nemělo být ponecháno bez odpovědi. Monopol na informace je základním principem fungování současné mediální scény a pokusy o manipulaci nelze tolerovat. Zde jde o samotné základy demokracie, zejména Česká televize by měla projít zásadní proměnou !!

34 5
možnosti
JK

Kdopak je v této zemi největší mediální magnát, kdo vlastní všechny duhy médií. Jen v televizní oblast zatím v portfoliu skomírá a tak je nutné udusit svobodný projev. Střelil jste Andyho do nohy.

0 2
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 38,30
  • Průměrná čtenost 4967x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik