Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

Ano, to je jediná cesta. Nízkovibrační virus by neměl šanci. A my ano. R^R^R^:-)

0 0
možnosti

S váhou celoživotního vzdělávání v medicíně jsem přesvědčen, že eradikace koronaviru se s největší pravděpodobností nepovede. Očekávám, že se s koronavirem musíme naučit žít, jako jsme se sžili s chřipkou. Ale jsou zde drobné rozdíly. Koronavirus je mnohem zákeřnější, smrtelnější a schopný větší variability. Proto se z etických důvodů bez očkování neobejdeme! Imunizace cestou prodělání infekce je sice možná, ale je to cesta přes miliony mrtvých. Pravda je, že pokud bychom byli proočkováni z devadesáti procent, pozastavili bychom šíření koronaviru na únosnou mez.

Vámi doporučovaná cesta duchovního sjednocení by potenciálně byla možná, ale žijeme v době hedonistické, konzumní, která duchovní cesty odmítá.

Neuropatologické výzkumy dochází k tomu, že člověk je naprogramován k sebedestrukci. Ježíš z Nazaretu nám nabídnul korekci softwaru skrze výzvu k pravdě a lásce. Této korekci se vysmíváme. Přesto to byl Václav Havel, který nás vyzýval, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Proti tomu se u nás vzedmula žumpa postkomunistických lží a nenávistí, kterých naše politické špičky zneužívali k ovládnutí společnosti. Nyní s novou vládou máme šanci na návrat k normální společnosti. Ale nebude to jednoduché! Těch postkomunistických, překabátěných oligarchů a papalášů je tu příliš mnoho!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Koronavirus přežije 80 až 85 procent lidí bez nutnosti hospitalizace. U 10 až 15 procent je nutná hospitalizace. Fatální je pro lidi nad 70 let a lidi trpící ischemickou choroba srdeční, diabetem, chronickou kardiovaskulární chorobou, nádory a ty kteří jsou otylí.

0 0
možnosti
Foto

J70a44n 65Š79i79k

27. 10. 2021 9:11

Bohužel se obávám, že nejpravděpodobnější je scénář 4. Svět je v mnoha ohledech rozdělen více než za dob studené války. Hezký den, pane profesore

0 0
možnosti
LH

5. způsob nastoupí nová vláda a udělá bubu.... tím se Covid lekne a bude....celou dobu to tak vypadá:-P

0 2
možnosti
OS

Začátek článku na mne působil vcelku realisticky, rozumně. Ale konci jsem nějak nerozuměl. Asi jsem málo astrologicky vzdělán.

0 1
možnosti
VB

Hlavně byste neměl číst "předpovědi" či "rady" skupin lidí placených farma-firmami. Koronavirus nejde vymýtit, i neštovice přežívají v různých nových formách (Wikipedie, divoké kmeny apod.). Nejde eliminovat na nulu, i kdybyste postavil kolem ČR novou železnou oponu (vakcína nechrání každého očkovaného, část očkovaných stále bude virus přenášet). S rozsáhlou pandemií tohoto typu nepočítá ani WHO, lidstvo už je hodně promořené, takže i kdyby nefungovaly vakcíny u velké části očkovaných, nakazí se, uzdraví se - půjde o jednu z "chřipek". Reálným tedy je scénář normálně s dozvuky viru žít, opatrně, bez porušování zákl. práv občanů. Jako Skandinávie.

1 1
možnosti
PK

Za mě, třetí varianta je ta realistická...

0 0
možnosti
  • Počet článků 534
  • Celková karma 8,28
  • Průměrná čtenost 426x
Michael Laitman - Profesor ontologie, PhD ve filozofiii a kabale a MSc v bio-kybernetice. Zakladatel a president Bnej Baruch vzdělávací světové organizace zabývající se autentickou Kabalou - vědou o spojení mezi lidmi rozkrývající odpověď na otázku "Co je smyslem života" a jak toho dosáhnout. Více o Bnej Baruch v ČR zde.
Co je Kabala a jak vám prakticky může pomoci v životě se dozvíte v bezplatných kurzech na Kabala Academy.

Seznam rubrik