Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen velmi záštiplný osoba může sesypat takový text. Demokrat by si mohl libovat, že obě strany hledají vstřícná řešení a ctí smlouvy a dohody, což je za poslední roky záležitost naprosto nevídaná. Chápu ovšem, že je to solí v očích "demogratů".

1 2
možnosti
Foto

Z13d27e55n83ě29k 10K61r90á87l

27. 10. 2021 11:11

Jasně, divím se, že nechce šestnáct ministerstev. Lid dal jasně najevo, co si o Pirátech myslí, ale oni by nejradši „férové“ dělení se Starosty, místo aby se šli stydět a přepisovat politickou filosofii :-)

3 1
možnosti

A co si myslí lid, vašimi ústy?

Poslední dva co si mysleli, že mohou mluvit za lid, jsou Jakeš a Babiš. No a teď vy, možná, povídejte.

2 3
možnosti

Soukup měl žně, točili se u něj politici, sledovanost bezvadná a potřebné peníze pak tečou mnohem snadněji. Teď po volbách má jakýsi absťák, místo uklidnění chce být furt v laufu. Jenže dohodnutá koalice i program a snad i posty ještě před ustavující s chůzí, je rekord v rychlosti. po schůzi stačí jen Milošovo dva podpisy (demise a jmenování) a je hotovo. Případně je nemusí udělat v jeden den, aby se příliš nevyčerpal, jako minule.;-)

Nemusí nám Piráti zrovna imponovat, ale už jen to, že všichni ctí předvolební dohody, je žádaný posun k vyšší politické i osobní kultuře. Nesmíme věřit všem nadávkám, vesměs jsou to smyšlené blbosti, často i dost směšné.;-)

3 0
možnosti

Je mi celkem jedno, jak si vítězné koalice rozdělí ministerstva. Pokud ušetří počet státních zaměstnanců a pokud činnost ministerstev bude veřejnosti prospěšná. To co prosáklo na veřejnost ale spíš svědčí o tom, že tomu tak nebude.

;-(

1 0
možnosti

J38i66r85i 80B20o72r

27. 10. 2021 9:10

Že vy je nemáte rád?

2 2
možnosti

Nějak vám vítězné koalice leží v žaludku, že?

4 3
možnosti
Foto

Teď jim dají 3 ministerstva a za rok je vykopnou úplně Rv

2 1
možnosti

A86d43a29m 43M41a59l15ý

27. 10. 2021 7:34

Tato koalice, o kterou máte tak dojemnou péči, získala ve volbách 37 mandátů a možná bude mít 6 ministrů ve vládě. Jak si je rozdělí je jen na nich.

Opakované pitvoření snažící se vrazit do vítězných koalic klín neuspěje ;-)

6 2
možnosti

Jen tři? není to málo Ivane Pavloviči?

Tři měsíce pře debaklem ve volbách se Bartoš přijel představit do Bruselu jako nastupující premiér. A za pouhé tři měsíce bylo vše jinak. Ano v očích pirátů za to může Babiš. Já říkám že za to můžou piráti a jejich rudozelený program který diskutují na veřejném fóru. Nesmíme zapomenout na hlášky o muslimské Evropě nebo pirát Profant se svým vyjádřením o páprdech co inklinují k fašismu. Podtrženo sečteno čím více mluví tím více se zdiskreditují více ministerstev = více mluvení.

9 0
možnosti

Je to pašák má odvahu a mládí patří dnešní svět, s tím nic neuděláte, budoucnost prokáže jeho kvality ....

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 33,00
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik