Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pánové Kopecký a Rozsíval: divím se, že čtete něco, co vás neuspokojuje. Já si naopak myslím, že je třeba ukázat inteligentní Švýcary, kteří po měsíci života s covid-pasem mobilizují občanskou společnost a chtějí se vypořádat s omezováním základ. práv a svobod dřív, než dojde k volbám. Občanská společnost má fungovat i v době mezi volbami. Ukazuje se, že jejich právníci jsou odvážnější - vystupují veřejně proti nepovedenému zákonu, zatímco ti naši patrně pandemickému zákonu nerozumí, neumějí si vyhodnotit jeho nesmyslné udržování v chodu v době, kdy máme jen lokální dozvuky nákazy (na většině území ČR rozhodně není epidemie, a hlavně výskyt nových případů nemá větší vliv na nemocnice). Pan Vokoun dobře ví, že jde o švýcarskou / spolkovou vládu, nikoli o kantonální úřady.

0 0
možnosti
VV

Ano, pan Vokoun to vi. Ale vi to take pani Kristofikova &Co?

0 0
možnosti
JK

To už je vážně na hospitalizaci. Pokud někdo dokáže sám diskutovat celý den na vlastním blogu, je to pravděpodobně velmi vážné. Potřebujete pomoc.

2 2
možnosti
DR

A už jste podala žádost o přijetí na ministerstvo zdravotnictví? ;-D

Fakt Vám tyto blogy stojí za to ztrapňování?

1 3
možnosti
VV

Jako bvykle madam.

Smes smyslenek. Nemate nahodou to psani blogu nekym doporucene?

Konkretne bych se vas rad zeptal ktera svycarska vlada?

0 1
možnosti
Foto

Pane Vokoune,vas blogy autorky neskutecne vytaci,ale nevynechal jste za posledni mesice snad ani jeden. Ja se priznam,ze casto jen prolitnu,je to moc info. Ale vy zrejme poctive a dle vseho masochisticky ctete.  Tomu uprimne nerozimim.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS