Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J31a26n 49D26o48u40š12e73k

27. 10. 2021 12:35

Jeden aby se bál být chvilku na neschopence. Kdoví odkud by mi někdo píchnul kudlo do zad. ;-)

0 0
možnosti
Foto

I vy filuto, že va nosíte Milošovy brýle?

0 0
možnosti
PK

P44a96v14e87l 50K65l16e65i33n

27. 10. 2021 9:00

Všichni tihle zastánci Zemana tady,včetně autora blogu. Už jste nabídli svá játra k záchraně toho (podle vás) nejlepšího presidenta?

3 2
možnosti
MS

Tato otázka je bohužel vyřešena. Podle dobře informovaných zdrojů konzilium pár odborníků zjistilo, že pan prezident není ve stavu umožňujícím transplantaci.

1 0
možnosti
Foto

I57v78o 47C12i16l28i40c23h

27. 10. 2021 8:27

Já osobně aktivaci článku 66 chápu jako obdobu nemocenské zaměstnance. Toho také nikdo nevyhodí, když omarodí, ale během té nemoci za něj tu práci musí dělat někdo jiný. A jakmile se uzdraví, tak si tu práci zase převezme. Stejně tak jakmile se prezident uzdraví, tak mu budou pravomoce navráceny.

13 1
možnosti
ZH

Hysterici to vidí hnedle jako popravu Zemana. S tím těžko něco naděláme...

3 1
možnosti
LB

Nastala za dob prezidenta Václava Havla situace, že kvůli jeho zdravotnímu stavu byla země paralyzována, že končící premiér a vláda neměli komu složit demisi, že tu nebyl nikdo, kdy by jmenoval nového premiéra a novou vládu?

Stačí připomenout, že justici chybí 50 nových soudců, které nemá kdo jmenovat, noví velvyslanci nemají komu předat pověřovací listiny a za několik měsíců by měl prezident jmenovat nového guvernéra ČNB a celou bankovní radu.

Máme tedy dopustit ústavní krizi v situaci, kdy nás čeká skokové zdražování energií, dramaticky sílí pandemie covidu a stoupá inflace? Takový hazard s osudem republiky nemohou soudní a odpovědní lidé dopustit...

6 1
možnosti
LH

jak to ten Havel dělal, že jmenoval soudce, když byl x měsíců v PN?

1 1
možnosti
MS

Žánrově to Cimrman je, ovšem ne Blaník, ale Záskok.

Indicií o omezené Zemanově schopnosti vykonávat úřad je delší dobu povícero, ty ale důvodem k aktivaci článku 66 nejsou. Okolnosti analogie Záskoku začala vyšetřovat policie. Důvodem k úvahám o §66 je kombinace současného zdravotního stavu v kombinaci s nezastupitelnou rolí prezidenta při výměně vlády po volbách. Je dobře, že se k posouzení zdravotního stavu zorganizovalo velké konzilium, kde je dobrá záruka objektivity. V případě pochybností by bylo možné přizvat další odborníky. Tento postup je naprosto legitimní.

1 0
možnosti
VH

Je to mnohonásobně usvědčený lhář, jenž nemá ve svém slovníku slovo omluva. To je vzor panečku!!!Rv

2 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, mají vážne obavy o zdraví pana prezidenta, ale nejraději by jej udusili polštářem. Hyenismus, který zde reprezentuje zejména pan Vystrcil, a který je backupovan Českou televizi, je snad tím nejodpirnejsim chováním na politické scéně od roku 89 !!

5 4
možnosti
Foto

Za článek samozřejmě karma a palec vzhůru !R^

3 1
možnosti

Jako podnět k zamyšlení doporučuji pustit si nějaké video se Zemanem kolem roku 2010 a srovnat to s posledním veřejným projevem. Když se k tomu přidaji vyhybyva prohlášení stran toho, co prezidenta vlastně trápí za neduh, vychází jako nejpravděpodobnější závěr, že starý pán je na konci svých sil.

4 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že kdyby panu Zemanovi senátorky a senátoři přáli, aby se nikdy nezotavil, příkře byste je soudil. Právem. A já s Vámi. Když mu přejí, aby se zotavil, soudíte je také. Víte vůbec, co si přejete ?

5 0
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 41,91
  • Průměrná čtenost 3510x
Příležitostný komentátor politických i jiných událostí a samozvaný znalec Osudů dobrého vojáka Švejka

Seznam rubrik