Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No...dnes jsem znovu viděl to "slavné" video s podpisováním, asi 3x ho opakovali...Můj závěr je ale jiný - Zeman je mimo a není mentálně schopný vykonávat funkci prezidenta. Nejvíce mne zklamala jeho rodina, která nenašla dostatek soudnosti a neumožnila mu alespoň trochu důstojný odchod ze zdravotních důvodů. On už toho není schopen, možná ani neví, že je prezident.

5 2
možnosti
Foto

Vratka bárka hyen se kymaci čím dál více a pokud se pan prezident opravdu uzdraví, bude mít nejen Vystrcil, ale také Česká televize z ostudy kabát !!

1 4
možnosti

Právě proto uzdravení nebude možno připustit.

;-)

0 0
možnosti

Zase až tak si Zeman vyskakovat nemůže. Ve Sněmovně je teď zcela jiné rozložení sil, takže kdyby se opakovaly jeho útoky na BIS, nebo kdyby i nadále lezl tak transparentně do rekta Rusku a Číně, může se mu stát, že opakovaný návrh Senátu na jeho odvolání z funkce projde i ve Sněmovně. A ani na Ústavní soud po sporech s Rychetským také moc spoléhat nemůže.

5 3
možnosti

I kdyby jen tak čistě náhodou byla pravda, co jste tu vyfabuloval, vám by nepřipadalo nechutné, že si tu za státní peníze, ve službách občanů vyřizuje nějaká nevolená parta účty s nějakou jinou a snaží se z lidí dělat pitomce?

3 3
možnosti

A84l82e49š 37N62o10v75á14k

26. 10. 2021 14:38

jenže tady si vyřizuje účty volená partička senátorů...:-) a to mi fakt připadá nechutné...

5 5
možnosti
Foto

Být Zeman normálně uvažující jedinec, tak do druhých voleb vůbec nešel. Vzpomínám si, že těsně po vyhlášení, že porazil Drahoše, bylo podle jeho vzhledu jasné, že jde o Pyrrhovo vítězství.

4 2
možnosti

A stejne vylhane jako to prvni nad Karlem Schwarzenbergem.

2 0
možnosti

A51d32a17m 40M25a96l30ý

26. 10. 2021 10:31

Zpráva: Prezidentův zdravotní stav se mírně zlepšil.

Skutečnost: Prezident na tom byl tak bídně, že nemohl přijímat potravu a játra mu nefungovala. Poté co mu byla zavedena vyživovací sonda přímo do žaludku a byl napojen na přístroj nahrazující funkci jater, se jeho stav mírně zlepšil.

Je-li tato totální závislost na vyspělých přístrojích zlepšením, je opravdu otázkou.

Je naší nadějí na fungujícího prezidenta jeho trvalé napojení na přístroje?

Opravdu chceme po Zemanovi, aby v tomto stavu plnil své prezidentské povinnosti?

8 3
možnosti

A34l37e48š 96N16o13v40á78k

26. 10. 2021 11:12

informace o zdravotním stavu presidenta je třeba brát s rezervou, jsou předmětem mediálních manipulací. Ať už na tu nebo na onu stranu...

1 0
možnosti

Celá ta upachtěná, upocená a uslintaná kauza kolem prezidentovy způsobilosti měla jakýs takýs smysl do doby, než Andrej Babiš prohlásil, že prezidentovo pověření na sestavení nové vlády odmítne. Poté smysl absolutně ztratila a vyjevuje jenom ubohost všech zúčastněných, kteří v ní pokračují.

MZ je obrazem osobní tragédie člověka, který mohl být velkým státníkem přinejmenším evropského formátu, a místo toho se nechal zničit vlastními běsy. Možná si to někde v koutku duše přece jen uvědomuje a osobně si myslím, že odtud pramení jeho alkoholismus, který ho letos na podzim dostal do špitálu. Slušný člověk ho může pouze litovat a přát mu co největší kus zbývajícího zdraví, ničemný pak vytloukat politické body, ničemný proto, že už o žádné body nejde.

Tragédií však je, že si prezident Zeman nechal rozleptat charakter dvěma silně negativními emocemi – nenávistí a pomstychtivostí. Jeho osud se může vepsat do každé učebnice psychologie jako příklad, jak může nenávist a pomstychtivost devastovat i tak výjimečného člověka, jakým Miloš Zeman bezesporu býval.

(nejsem autor, dnes jsem si přečetl, ale napsal bych to stejným způsobem)

6 1
možnosti
Foto

:-) Tak nevím. Jen si tak říkám, proč asi M.Z. citoval při podpisu data svolání sněmovny Machialleviho. Ale jedno opomenul. Trošku zemanovsky neurčený termín na 7. , ale až na 8.11;-)

1 1
možnosti
Foto

oprava: Machiavelliho;-)

0 0
možnosti

Byl Zeman při smyslech např. v době kauzy Vrbětice a Novicok...?

4 5
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti

8.11. začíná ustavující schůze, normálně se projednává, kdo jakou funkci bude mít a co za to. Jednání o vládě následují až po schůzi. Letos je vše jaksi v předstihu, protože díky předvolebním koalicím a dodržení předvolebních slibů bylo ihned po volbách jasné kdo s kým a jak. Nedočkavost tedy není na místě.

Celý humbuk kolem Zemana způsobují Hradní baziliškové, kteří pro své kšefty potřebují Milošovu legitimní moc, to jediné je legitimní v jejich kejklech. Momentálně doufají, že odsunuli debatu o příčetnosti Miloše až na Nový rok 2022. Uvidíme, kdo bude přijímat demisi a ustanoví novou vládu, kdyby to mohl udělat Miloš, bylo by to vše snazší a ústavně čisté. Ostatní možnosti budou vždy předmětem diskuze a pochybností.

Vystrčil je pro mě hrdina, jediný se postavil hradním černokněžníkům, kteří si již chtěli uzurpovat prezidentskou moc za závojem mlčení a žalmů. Nepovedlo se, a vrcholně amatérsky a neurvale vůči Milošovi, musejí prokazovat důvod svojí existence. Vystrčil to udělal za nás za všechny občany, ať už jsou nebo nejsou příznivci Miloše. Nemusel to dělat, kdyby kancléř a mluvčí dělali svoji práci a informovali standardně veřejnost.

Nikdo nechce krajní ústavní postupy, takže po skončení ustavující schůze bude konat Miloš, nebo se vyžádá zpráva od lékařů a podle toho se bude pak rozhodovat. Máme zatím dostatek času, opakují všichni pořád dokola.

12 2
možnosti

A75l53e94š 23N89o45v70á24k

26. 10. 2021 9:25

Vystrčil není hrdina. Je to nastrčená figurka, aby aktivity senátora Fischera měly krytí z nejvyšších míst. Naštěstí se president dokáže před takovými parazity snadno ubránit.

3 6
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik