Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po zjednodušování všeho toužil již v roce 2017 předseda ODS Petr Fiala v předvolební kampani s heslem "Zjednodušme to". A protože tehdy s vítězným a trestně stíhaným premiérem Babišem vládnout Fiala zcela odmítl, dostane příležitost uskutečnit svoje záměry se zjednodušováním až nyní. Ovšem, jak se mu jeho záměr podaří, když na výplatu vyššího počtu dávek na bydlení na zvýšené ceny energií bude muset Fiala na Úřady práce přijmout další statisíce úřednic - se teprve uvidí... ;-(;-)

0 0
možnosti

Jak můžeme ze zkušenosti pozorovat, každý, kdo se dostane do vlády, nakonec nic (v celkovém pohledu, v dílčích věcech třeba ano) nezjednoduší.

1 0
možnosti

Nápad skvělý a pro naší stávající legislativu zcela nutný, leč realizace patrně neuskutečnitelná....

0 0
možnosti

Jedna věc je, že tomu nevěříte. Mě však zajímá, proč tomu nevěříte. Hledám věcné argumenty, proč (!!!) případně nemá smysl se tím dál zabývat.

1 0
možnosti
Foto

Příliš snadno a lehce jste se z oblasti záměrů přesunul do parlamentu. Obávám se, že stejně snivě prožíváte celý svůj záměr.

0 0
možnosti

Já se zatím nikam nepřesunuju. Od začátku tvrdím, že je třeba se do něj dostat, já osobně tam být nemusím a fakticky ani být nechci. Pokud něco takového někdo realizuje a já budu moct zůstat doma, budu rád.

0 0
možnosti

Tyhle jednoúčelově zaměřené strany - technokratického typu - se sotva dostanou do parlamentu. Nápad je to docela dobrý, ale měl byste se přidat k nějaké straně, která tam už je, nebo k té levicové co půjde příště do voleb - lidi budou naštvaní po 4 letech drahoty a určitě se tam dostane.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Jako jediny program je to malo. Myslenka by mohla rezonovat,ale chtelo by to propracovat. Dostat na svoji pravniky. Tisice zakonu zjednodusit, to bezplatne nikdo neudela. Nekdo musi vypracovat navrh zakona,poslanci tomu vetsinou nerozumi. Cast zakonu zakomponovava narizeni EU, neni mozne aby zakony nebyly posouzeny s legislativou EU. Obcansky zakonik,ktery je stezejni, byl nedavno prepracovan prestiznimi pravniky a vysledek je,ze je vice na vode nez ten predchozi. Neumim si to moc v praxi predstavit. Ale to neznamena,ze to nema smysl. Danove zakony jsou pod vlivem EU, zakon o DPH v podstate kopiruje smernici EU. Je to slozite. Zakon o stretu zajmu zase nepocital se svereneckymi fondy,takze doslo k obejiti zakona...

0 0
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli