Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Komunistu a kolaboranta máme na Hradě už teď. Estébáci jsou mezi jeho nejbližšími spolupracovníky.

Čili ne, Miloše Zemana a jeho skvadru na Hradě fakt nechci.

10 4
možnosti
Foto

Tak, A proto si určitě zasloužíme už navždy volit nekolaboranty s nepřátelskými zeměni a nekomunisty. Nemám pocit, že bych žádal mnoho.

2 0
možnosti
Foto

Generála Pavla v prvním kole volit nebude,ale to co jste napsal je velice ubohé....

5 6
možnosti
Foto

Je to můj osobní postoj. Kdyby bylo druhé kolo BabišxPavel, nešel bych volit. To je opravdu hrozná představa.

2 0
možnosti
JF

J32a19r31d55a 76F75i21š10e24r

23. 10. 2021 19:14

;-D;-DNejvětší nepřítel Pavla je tu nějaký pan Petřík, super extra stalinista a komouš....nu vot, jste v "dobré" společnosti;-D;-D

12 7
možnosti
Foto

Pan Petřík také navrhuje jako variantu pana Rakušana? On ne každý, kdo nechce Pavla, musí mít stejný názor na to, koho ano.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J62i96ř87í 67K34i41n61d78l

23. 10. 2021 19:06

Je zajímavé, že Zeman, který byl v KSČ a byl soudy dvakrát usvědčen jako lhář a jednou jako prezident a o kterém bylo známo, že je víc opilý, než střízlivý, který v přímém přenosu málem pozvracel korunovační klenoty nevadí a byl dvakrát zvolen prezidentem. Babiš všemi soudy usvědčen jako agent StB do roku 1989, komunista, oligarcha, který okrádá stát je a EU tak ten nevadí. Ale člověk, který naši zemi proslavil a kterého si váží v zahraničí vadí. To nějak nechápu.

8 9
možnosti
Foto

O MZ jsem tu už jednou psal. Nepochvalně.

O Babišovi bych napsal, kdyby vyhrál před dvěma týdny volby. Tedy, spíše bych psal o jeho voličích. Ale já dnes napsal o Pavlovi. Opravdu je nutné psát pokaždé také o Zemanovi a o Babišovi?

Já jsem uvedl v článku jedno konkrétní jméno, současného politika, který by mému vidění světa z ohledu morálky a mravní čistoty jako prezident zcela vyhovoval. Je to člověk tak Babišovi a Zemanovi vzdálený vším myslitelným, že je to vlastně i zcela jasné vymezení se proti určitým lidem, určitému typu jednání. Vy jste to ale buď nečetl, nebo nejste schopen chápat psaný text. Jiné vysvětlení nemám.

3 0
možnosti

Nemyslím si, že by jeho kandidatura na prezidenta ČR byla vhodná. Už jen proto, že spoustě lidí bude (oprávněně) trnem v oku jeho členství v KSČ. Jinak ale nesdílím vaše opovržení jeho osobou. Je to chlap, který svoji odvahu prokázal i v boji, čímž se dnes může pochlubit málokdo. Do vojenské rozvědky se dostal v roce 1989, těsně před revolucí, aniž se tam stihl jakkoliv angažovat, takže slova o "estébákovi" jsou poněkud přehnaná. Pokud by jeho morální profil byl skutečně tak katastrofální, nikdy by nemohl udělat tak hvězdnou kariéru v NATO. Asi tak.

2 2
možnosti
Foto

Já nezpochybňuji jeho vojenské kvality. Většina vojevůdců nebyla, není a nebude tím, koho bych ale chtěl jako prezidenta. Jasně jsem napsal, že mi jako voják, zastupující nás v NATO nevadil. Jako prezident mi ale je odporný už jen kandidaturou.

3 1
možnosti
Foto

J75i58ř94í 82K31i38n28d89l

23. 10. 2021 18:59

Ano já jej vážně chci a jsem na něj hrdý, že u nás je osoba takového formátu na českého vojáka, který sloužil na několika misích, kterého vyznamenala nejvyšším vyznamenáním Francie a USA. Který byl předseda vojenského výboru NATO pro období 2015–2018, jenž představuje po generálním tajemníkovi druhý nejvyšší post Severoatlantické aliance. Prostě jako kluk chtěl být elitní voják a to bez vstupu do KSČ nešlo. Do KSČ vstoupil v roce 1987 a v roce 1989 vystoupil. Nazvat jej kolaborantem může jenom hlu.......

7 12
možnosti
Foto

Pak jste mi lidsky opravdu odporný. Volič estébáka. Hnus.Rv

4 2
možnosti
AM

Zbytečný blog. Napište jej až budou prezidentské volby.

1 4
možnosti
Foto

Evidentně není zbytečný, když sám máte potřebu se jeho existenci vyjádřit. Potupte jeho existenci tím nejtvrdším způsobem - ignorujte ho.

3 0
možnosti
OZ

Pavel hlavně nebyl komunista...byl u komunistů, trochu rozdíl....

3 7
možnosti
Foto

Jděte s tímto do háje zeleného.Rv

3 2
možnosti
Foto

Nečetla pozorně? Tak citace:

Pevně doufám, že náš národ není tak mravně zkažený, tak otupělý, tak mediální masáži podléhající a dokáže ze svého středu vybrat několik kandidátů mravně způsobilých, bez estébácké minulosti !(ať už jako člen či spolupracovník)!, bez minulosti zatížené členstvím v KSČ.

Zdroj: https://rehounek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777756

3 2
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik