Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano chci na hradě člověka který bude řádně pracovat, ctít ústavu a zákony této země, nebude urážet, štvat, ponizovar, bude četně a důstojně reprezentovat ČR a všechny její občany. Gen. Pavel mi to splňuje. A soudím tak na základě celého jeho života.

11 9
možnosti
ZZ
MB

V době plné síly, měla KSČ asi 1.5 milionů členů a kandidátů. K tomu členové rodiny. Logická otázka, kam se vypařili? K tomu navazující. A kdo vlastně členem KSČ vůbec nyní je? Je to ten nebezpečný"romantický dědula", se svou rudou knížkou? Má ji jako zhmotnění, mládí a nadějí ...

Životem nelze projít bez chyb. Pak ji Pavel, morálně určitě udělal. Co dále? Život, podobných lidí končí? Po r. 1989 se vlastně odehrávají příběhy štěpení. Lotři jsou s knížkou - ti kteří ji odložili, jsou už dobří ?

Tvrdím, že to hlavní se odehrává v hlavě. V pokoře a následném činění. Směle poukazuji, že např. Zeman, Babiš, jsou komunisty dále. Bez průkazu. Další skupina, Štěch, Rychecký a Pavel konají. Pochopitelně jsou vhodným terčem, podobně, jako bývalý nadšenec Pavel Kohout. Následný signatář Charty 77. Své stigma si ponesou celý život .

Shrnuto. Pokud by neexistoval "Institut morální nápravy"? Tak o čem, by ten život vlastně byl? Nabízí se alternativa. Volit morálně odpudivou osobu Bureše. Bez Lustračního osvědčení, který hravě zatratil své rodiče. Už je stranicky nepotřebuje. Anebo gen. Pavla. Jako mladý blb, podobně pod vedením svého otce vstúpil. Taky mi to vadí, určitě, Nicméně v okamžiku volby, v tom mám jasno. Mou podporu by dostal ... :-)

10 4
možnosti
DR

Naprostý souhlas. A navíc, i pokud si z toho "anketního" seznamu kandidátů na IDnes vyškrtnete toho Pavla, tak ti zbylí "kandidáti" spíše připomínají nějakou reality show a ne prezidentskou volbu.

Jak píše paní Lhotská, na tuhle volbu se fakt těším, poněvadž takový volební kabaret tu ještě nebyl. ;-D

5 4
možnosti
JJ

Další souhlasící komouš....;-D

6 5
možnosti
VB

Podpořím nynějšího senátora Pavla Fischera, pokud by kandidoval na funkci prezidenta ČR, je na to vzděláním i morálkou nejlépe připravený.

3 3
možnosti
Foto

Souhlas, ale chce to víc ho tlačit do povědomí, aby nedopadl jako Drahoš.

0 0
možnosti
Foto

Můžete upřesnit, z jakého titulu jste tiskovým mluvčím národa? Tentýž národ chce? Kdo je to ten pan Národ? Kde se vzal a proč za něj mluvíte? Třeba já Krále neznám a Pavel je mi ukradený, vlastně je mi jedno, který kladeč věnců usedne na Hradě. Tak asi nejsem národ. ;-D

6 1
možnosti

Statečně bojujete proti slaměným panákům, která si sama tvoříte. Nebo snad můžete citovat, kde jste našla ten nesmysl o tiskovém mluvčím národa?

0 0
možnosti
OD

Jednoduchým sčítáním mi vychází, že těm, kterým bylo v roce 1989 osmnáct, bude koncem roku přes padesát. Takže lze vybrat tak, aby tato dilemata nevznikala.

Druhá věc jsou kritéria, dle kterých vybíráme. Tam se trochu bojím těch přes šedesát, protože jejich kritéria známe. Zvolila toho současného. A do těch se zmíněné ročníky těžko vejdou. Oni totiž ti, kdo tu neustále tvrdí, že dvakrát volili "menší zlo", nikdy nepřipustí, že dvakrát zvolili daleko větší zlo, než si sami mohli představit.

Řekněme si to narovinu. Drahoš i Švarcenberk jsou slušní lidé. Kéž by to samé dalo říci o Zemanovi.

9 2
možnosti
HV

H30o75n30z30a 61V28r33á80n33a

24. 10. 2021 6:06

Drahoš i Švarcenberk jsou slušní lidé... Tak doufám, že jde o sarkasmus...

6 1
možnosti
Foto

Takže podle vás všichni vězni v nacistických koncentračních táborech spolupracovali s Hitlerem. :-/

1 7
možnosti
KL

Jsem pro aby pan Pavel kandidoval. Ne, že bych chtěla, aby se stal prezidentem, ale těším se na slovní ekvilibristiky těch, kteří u něj omlouvají podobné selhání, které u Andreje Babiše kritizují. Diskuze pod tímto blogem naznačuje, že se budeme opravdu dobře bavit :-)...

19 5
možnosti
Foto

Generál Pavel je trestné stíhaný daňový podvodník?Nebo snad spolupracovník StB?Nebo snad organizoval únos vlastního syna? Nebo snad populisticky zadlužil celou zem na generace dopředu?

12 8
možnosti
VV

Klidne mne opet smazte,

ale po tom extempore co jste zde dnes predvedl vas povazuji za vubec nejhorsiho blogera zde. A divim se, ze vas administrace zde trpi, protoze se da ocekavat ze se bude muset odpovidat za vase zdejsi vypady.

4 5
možnosti
Foto

Od vás takové hodnocení přijímám lhostejně.

7 0
možnosti
OD

Dobrý nápad, Provedení pod psa. Trochu váhám nad tím, jak moc je tato obžaloba Vaší podivnou vlastní konfesí.

Ono se to dá napsat i klidně a slušně, ale dnešní móda je asi taková.

Pereživáť nádo....

0 0
možnosti
Foto

V tom s vámi sebekriticky souhlasím. Nesmírně mne zdeptaly hlasy pro toho komouše v anketě. Měl jsem se jít nejprve projít, a nepsat v největším rozčilení a nevěřícném úžasu. Mohlo to pak být klidnějším tónem a lépe vyargumentované. To základní ale je v naštvání i klidu stejné.

3 1
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 14,66
  • Průměrná čtenost 1650x
Jsem Jasoň i Drsoň. A už dávno vím, že vypouštěním tabákového dýmu do vody zlato nevzniká. Bohužel…..

Seznam rubrik