Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Touhle vytestovanou a vylhanou pandemií, ti kteří uvěřili jejímu nebezpečí, jsou opravdu schopni volat po selekci těch, kteří na tuto hrozbu nevěří a nepodřizují se všem nařízením vládnoucí moci. Čím víc budou masírováni touto propagandou, tím větší bude jejich volání po přísnějších opatřeních a větší razanci užití síly proti odpůrcům v nichž budou vidět hlavní příčinu jejich obav. Může to dojít skutečně tak daleko, jako k tomu došlo před 90 lety v Německu.

Každý, kdo si myslí, že ne, je hodně naivní.

4 2
možnosti

Až zase začnou umírat na covid-19 pacienti na JIP, můžete tady zase naklusat s dalšími kydy.:-/

4 3
možnosti
Foto

Tak, tak, vy jste jeden z těch o nichž píšu.

3 0
možnosti

Vy mně taky můžete...:-)

1 0
možnosti
Foto

Dalsi vyvoj bude asi ten,ze docasne poklesne pocet testu. Takze se testy na mnoha pracovistich naridi. Pak se naridi ockovani. Uz jsme si na slovo nuceni zvykli,uz o dobrovolnosti nemluvi ani Vojtech. Uz i v tv prohlaseni,ze bude treba ockovat uz porad (vice davek),po pul roce vakcinace nefunguje. Cil: ockovat uz porad vsechny,kazdeho pul roku. Na rade budou deti. Vinik viru v populaci se vzdy najde. Pokud se z toho vymotame,tak jen promorenim,coz se jiste vysvetli ockovanim.

Blby je,ze jde o mohutny precedens naruseni demokracie (lockdowny,hazeni zodpovednosti na podnikatele,lziva propaganda,zamlcovani informaci,nedani medialniho prostoru pro kapacity s jinym nazorem, nucena dobrovolnost,,rozdeleni a nevrazivost spolecnosti...) Ale jednou to skonci.

4 2
možnosti

Vy se raději věnujte daňovému poradenství a nemontujte se do něčeho, čemu rozumíte jako Lízinka petrželi.:-)

1 1
možnosti
Foto

Vy jste lekar? Mne jde aspon o deti. O koho jde vam?

1 0
možnosti
OD

Ale nejde, to byste se chovala jinak......

Vám jde o to, že nedokážete přiznat omyl, protože se bojíte, že ztratíte tvář.

2 2
možnosti
Foto

????? Heledte,pane Dubovsky. Verte si cemu chcete a ockujte se kazdy pulrok. Ja mam dva mlade a nechci,aby se nechali ockovat. A ockovat malinke deti mi prijde jako zverstvo a jedno mi to fakt neni.

Navic,ani do sebe nechci vakcinu. Ucinnost pul roku? Ucinnost mimo variantu gama? Ockovani deti,kdyz i Prymula rika,ze to deti nepotrebuji? Vam je to evidentne fuk. Ale nemluvte za mne. Diky.

4 0
možnosti
Foto

Jemu to není fuk, on podpoří každou ohavnost, která vás donutí naočkovat se.

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik