Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Touhle vytestovanou a vylhanou pandemií, ti kteří uvěřili jejímu nebezpečí, jsou opravdu schopni volat po selekci těch, kteří na tuto hrozbu nevěří a nepodřizují se všem nařízením vládnoucí moci. Čím víc budou masírováni touto propagandou, tím větší bude jejich volání po přísnějších opatřeních a větší razanci užití síly proti odpůrcům v nichž budou vidět hlavní příčinu jejich obav. Může to dojít skutečně tak daleko, jako k tomu došlo před 90 lety v Německu.

Každý, kdo si myslí, že ne, je hodně naivní.

4 2
možnosti

Až zase začnou umírat na covid-19 pacienti na JIP, můžete tady zase naklusat s dalšími kydy.:-/

4 3
možnosti
MS

8-o Argumentace ad Hitlerum je obecně pokleslá, ovšem tento výplod přesahuje všechny meze.

6 3
možnosti
VV

Stacilo mi:

Ale jen málokdo si připustí, že je to jen pár roků zpátky

Zdroj: https://zavorka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777747

A dal uz jsem necet. Tyto rususmy primo nesnasim a melo by se za ne pohlavkovat jako nam to povalce delali za germanismy.

2 0
možnosti
JN

J20o82s57e14f 28N22i67k23l

23. 10. 2021 17:12

Stručně: Hloupý text.

4 2
možnosti
Foto

Nehrozí. Všechny takové, kdož jsou schopní srovnávat holokaust s nutností, kdy se skutečně vßichni snaží zastavit něco, co životy evidentně silně bere, koukněme na Rusko denně...např...dlužno v kouli jemnými prikopnutími koulet po Jipkách a nechat jim prostor se vyjádřit u lůžek umírajících, že si kvůli jejich předstírání něčeho marginálního nasazují žluté hvězdy jako přeživší mučedníci. Přežila jsem komunisty. Zažila jsem skvělou dobu Havla. Zažila jsem Klause a Babiše...ale začínám mít skutečně zvednutý kufr ze všech co se zaštiťují antikomunismem a řvou o totalitě a Havel by se z jejich soudružských patetických manévrů zneužívání pojmů v hrobě obrátil. Vrahové z volstrýtu...přehànění, které je uplně stejné v hodnocení věci jako tu předvádí nejeden chudák. Holokaust...

10 2
možnosti
Foto

Jo,a vasi kolegove ve skole,kde ucite zase zaziji vase nadsene tleskani a radost,ze budou oznaceni za ty horsi a dusit se cely den pred tabuli. Aby lidi jako vy se po nich mohli vozit. Vy se Havlem neohanejte,ten se jako vy ani nevyjadroval,ani neprojevoval.

4 6
možnosti
VB

Autor to vyjádřil přesně. Od nástupu dr. Prymuly přes ministra Arenbergera až po příslib místa velvyslance ve Finsku: z větší části tu cítím příčinu nedávného i nynějšího chování MZ ČR. Vliv farma-gigantů ovšem zasáhl nejen Česko, bohužel se z něj vymanila spíš jen Skandinávie a UK. Pokud to takto půjde dál, musí se protestující proti oklešťování práv a svobod semknout napříč západní civilizací. Myslím si, že mezi prvními protestujícími by byl Václav Havel: zdůraznil by, že má jít o dobrovolné očkování experimentálními vakcínami, u nichž se projevují nežádoucí reakce v míře násobně vyšší, než tomu bylo u jakéhokoli druhu očkování předtím (pominu-li některé hodně nezdařené vakcíny i v minulosti, naposledy proti prasečí chřipce). A máte pravdu: s nátlakem na neočkované nesouhlasí část právníků, lékařů, vědců, učitelů, ale stejně tak část italských přístavních dělníků aj., napříč všemi zeměmi.

4 4
možnosti
Foto

J68a89n 17Š94i22k

23. 10. 2021 15:49

Z "pevného" postoje neočkovaných, kteří se po zprávě, že bezplatné testy budou zrušeny, vydrží tísnit až čtyři hodiny ve frontě na vakcínu, se dá usoudit jenom jedno. Totiž, kdyby stát za každou injekci očkovanému zaplatil 1 000 Kč, byla by proočkovanost ČR devadesáti procentní a bylo by i po semknutí a boji o kterém píšete.

6 4
možnosti
Foto

J72a75n 86Š59i42k

23. 10. 2021 14:53

Můj otec vždycky říkával: Bože, proč dáls dušu do barana?

9 0
možnosti
Foto

To je vlastne jako: Boze,proc das dusu poslusnym ovcim,ktere bezmezne veri bacovi,i kdyz na porazku je vede. Zato s beranem ma baca obcas potiz,to je fakt. Proto to rceni vzniklo. Lepsi jsou ty ovce.

3 7
možnosti
JH

J10a41n 25H98a94r15v71a89n

23. 10. 2021 14:46

;-D;-D;-D

Dlouho jsem se tak nepobavil R^

3 0
možnosti
MS

Mě by docela zajímal váš názor na současný Izrael a jejich metodu proočkovanosti a selekce na základě "zeleného pasu", který byl ještě dávno před tím, než v EU vůbec začali uvažovat o covid pasu.

4 0
možnosti
Foto

Počkejte, vy kladete logickou otázku, to přece nejde! Zbouráte to autorovi jako domeček z karet.

5 1
možnosti
OZ

Pán bude asi člen Volného mozkového trustu, není-liž pravda?

2 2
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik