Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Trčálku, svět zajisté zešílí! Už se těším!R^

0 0
možnosti

Svet ne, ale obavam se ze se to zde uz prichodem odchovancu skoly Georgie Germanka stalo.

0 0
možnosti

UK a Skandinávie se přesvědčily v praxi o tom, že zdraví ani vakcínu nepotřebují, ovšem ti zdravotně oslabení nemívají na vakcíny dostatečně správnou reakci, takže u nich vakcína buď hned selže (nakazí se) nebo rychleji vyvane (5. - 6. měsíc po očkování), bohužel se vyskytnou i nežádoucí účinky. Například německy píšící média uvedla případ mladistvého, který trpěl obezitou vysokého stupně, což je rizikový faktor vůči covid-19, takže se očkoval a bohužel zemřel, případ ale nebyl úřady dostatečně objasněn v dané chvíli.

1 2
možnosti

Bohužel se to už děje: někteří lidé covid-19 nerozumí, a čemu člověk nerozumí, zpravidla se toho (někdy až zbytečně) bojí, anebo naopak rizika vytěsní. Někdo se pomátl z náhlé izolace, osamělosti - veřejnoprávní média místo aby lidi sbližovala, dávala je dohromady online apod., naopak lidi rozdělují na očkované a neočkované, absencí investigativ. žurnalistiky umožňují odcházejícímu ministru neuvěřitelné strašení už dost vystrašných občanů. Švýcarští občané mobilizují neziskové organizace apod. k tomu, aby lidi spojovali, nikoli rozdělovali, vč. nabídky kurzů mentálního tréninku pro neočkované - aby se nenechali dusit propagandou.

3 1
možnosti
Foto

škoda jen, že jste se ke Švýcarům nepřidala, ačkoli.... Vaše tendenčně vyzobané informace které poskytujete jsou rovněž mentálním tréninkem. Jen to spojování nikde nevidím....

4 1
možnosti
  • Počet článků 2945
  • Celková karma 25,18
  • Průměrná čtenost 868x
Náhodný host v tichých čajovnách. Zatímco čekám na čaj, lidé venku někam spěchají. Já ne, nemám kam a proč

Seznam rubrik