Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavním omezujícím faktorem péče o pacienty ve vážném stavu je kapacita specializovaných zdravotníků. Částečně ji lze posílit omezením péče necovidových pacientů jako při minulé vlně, což má negativní vliv na jejich stav. Jinak lze jen posílit stavy těchto specialistů, což je na dlouhá léta.

Počty jsou srovnatelné jako před rokem a měsícem, ale situace je odlišná v nakažlivější variantě delta atd., na druhou stranu vyšší imunitou danou očkováním a proděláním nemoci. K dispozici jsou lepší léky pro předcházení a léčbě vážných stavů.

0 0
možnosti

J72a39n 88M98a77r70e63k

23. 10. 2021 16:29

Pane Vitha, píšete, že by se měli lidé s covidem léčit. Vidím, že o tom hodně víte. Ted byste nám všem ignorantům měl napsat blog, JAK je léčit. Myslím, že by to uvítali i lékaři.

1 0
možnosti

Pro začátek by je mohli léčit tak, jak to dělali doteď. Pokud měli kapacity, byli v tom celkem úspěšní. Podstatné je, aby na to měli kapacitu. Možná jste to z textu nevyčetl, ale ono to tam je. Tady:

Takže jediné, co skutečně účinně zabere v boji proti kovidu, je reorganizace zdravotnictví tak, aby bylo schopno v epidemických vlnách POJMOUT a vyléčit všechny kovidové pacienty, a to bez omezení péče o ty ostatní.

Zdroj: https://vitha.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777738

0 0
možnosti
Foto

Porovnám li protikovidová opatření v různých zemích Evropy, docházím k poznání, že vládní opatření a výskyt a šíření nákazy, jsou dva paralelní jevy, na sobě naprosto nezávislé.

5 0
možnosti
Foto

Je to podobné jako zvyšování CO2 v atmosféře a oteplování Země. Je na to pár hypotéz, mnoho vědců věří na korelaci těchto dvou jevů, ale na druhé straně je stejné množství vědců, kteří tuto hypotézu zpochybňují.

Vlády si vybraly hypotézu o příčinné souvislosti těchto jevů a na základě toho postupně devastují své ekonomiky.

0 0
možnosti
Foto

Karma, postup boje proti čínské chřipce se bude muset změnit, protože jinak budeme mít každý 8 očkování, třikrát prodělaný covid a stejně budeme chodit v respirátorech a na testy

7 5
možnosti

ANO, přední světový odborník na Covid promluvil! Všichni jsou blbci, jen on ví! 8-o8-o8-o

3 3
možnosti

Všichni ne, pane Doležele :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 12,46
  • Průměrná čtenost 1280x
Narcistní civilizace se vyznačuje tím, že v totalitě komunikačních technologií prakticky nekomunikuje, jen vytváří hluk.

Závěr: Internet je dokonalý vynález. Bez něho by blbost chřadla.