Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^R^R^R^R^

Díky za milou oslavu nechutného výročí!

Komunisté skončili, protože svoji společnost budovali na ďábelských hodnotách. Komunisti začali burcováním chudých k závisti a k nenávisti schopných, bohatých lidí, svoji ideologii stavěli na nenávistných lžích, znásilňovali společnost strachem o holý život, vyháněním schopných lidí ze země a vražděním nejlepších synů a dcer této země!

A protože nám listopadové změny samospádem spadly do klína, pustili jsme dobrovolně k politické moci členy Prognostického ústavu pracující pod přímým dohledem sovětské tajné služby KGB. A to byl pravý důvod, proč dodnes trvá zápas o liberální demokracii, ke které nás dovedl Václav Havel pod svým heslem postaveným na Ježíšově poselství "Pravda a láska musí zvítězit na lží a nenávistí!".

Jak snadno jsme k tomu došli, tak snadno jsme o svobodu a demokracii málem přišli! Ve své liknavosti jsme otevřeli cestu lžím, závisti, nenávisti, mstivosti, bezcharakternosti a dalším ďábelským živlům!

Jsem rád, že jsem neztratil důvěru v české občany, kteří se v posledních volbách opět přihlásili k liberální demokracii!

Odstranili jsme Andreje Babiše, který si nás vzal za své rukojmí ve svých kšeftech, máme naději za odstranění ďábelského personálu na Hradě a máme naději v důvěře nově vznikající vládě Petra Fialy!

1 1
možnosti
VV

Navrhuji ten 9. rijen vyhlasit misto mnoha jinych nesmyslnych vyhlasit statnim svatkem CR.

0 0
možnosti
Foto

Nejleší zpráva z voleb je, že jsou pryč, snad definitivně a upřimně přidám, že mám škodolibou radost i z výsledků najivního pirátstva, ale zase na druhou stranu...tři poslanci, tři ministerská křesla, to je výsledek jako hrom:-)

2 1
možnosti
Foto

Je to smutný den nejen pro komunisty, ale také pro propagandu. Její báchorky budou s odchodem komunistů zajímat stále méně lidí a to autory zamrzí, nebudou-li mít žádné posluchače Rv

0 7
možnosti
JK

Autory to možná zamrzí, ale 10 milionům lidí je to šumafuk. :-)

2 0
možnosti
JK

Zpytování a sebereflexe u komunistů ? To je slovo do pranice. ;-D

2 0
možnosti
JL

Dnes 223.10.2021 zasedani snemu komunisticke strany Moravy a Cech. Snemuji a vzpominaji dnesni sedesatepate vyroci protikomunistickeho povstani v Madarsku. Na to jak prezident zlodej Zapotonda nabidl Rusum ucast Cs. armady po boku rude armady ke likvidaci povstalcu.

2 0
možnosti
VV

Co je to platne, kdyz ti zdejsi neustale obtezuji diskutery svymi komunistickymi agitkami.

A zde je nejde odvolit.

5 0
možnosti

Promění se v duchaprázdné trollery! :-)

0 0
možnosti
DR

Teď jste jim to fakt nandal. Z tohoto Vašeho blogového výkřiku nebudou spát. ;-D

3 9
možnosti
JZ

J21a52n 56Z84i52e26g26l19e11r

23. 10. 2021 20:45

Stejně jak prezident Biden nebude spát z Danikových výkřiků. ;-D

10 1
možnosti
Foto

Z15d43e59n92ě50k 93K47r31á38l

23. 10. 2021 20:41

Moc hezky napsané. Jen se podobně jako někteří ostatní obávám, že i kdyby zmizel komunismus „dělnický“, tak ho vystřídají komunismy rasové, genderové atd., jak vidíme v Americe. Nejsem tak historicky kvalifikovaný jako Vy, ani omylem, ale troufnul bych si tvrdit, že levice je historicky mimořádně silná :-(

10 0
možnosti

Levice je historicky mimořádně silná? Záleží na tom, co si pod tím pojmem představujeme. Levice "pro chudé" přestává existovat, protože začínáme být všichni bohatí. Levice jako znásilňující "sociální inženýrství" také nemá budoucnost! Je nejvyšší čas pro vzestup pravicové politiky, která tu není pro bohaté, ale která tu je pro svobodné podnikání poctivých podnikatelů! To je naše potenciální budoucnost! Ale nevyplňujme ideologii levice již dávno překonanými nesmysly! :-)

0 0
možnosti
JU

J27o31s42e97f 48U86l62m45a96n

23. 10. 2021 19:32

Komunismus bohužel žije dál. Jen má jiný název, ale ty komunistické ideály zůstaly, jen se tentokrát tlačí spíše ze Západu.

7 3
možnosti

Těm nesmyslným západním nápadům se v pravdě a úctě k druhému člověku ubráníme! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 974
  • Celková karma 35,65
  • Průměrná čtenost 2562x
Idealista, který věří, že lidé jsou v podstatě slušní. Nejpodstatnější jsou lidské vztahy, vše ostatní je pomíjivé.

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám