Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Otázkou je, kolik nedatovaných dokumentů Miloš ještě podepsal?

JIPka je sterilní prostředí, jak vidno ne každá, Miloše se asi bacil bojí stejně jako cukrovka.

3 0
možnosti
Foto

Podepsal, byl podepsán? Ještě to bude zajímavé. Dobrého nepálí, ne?

1 0
možnosti
LV

To video je vůbec divné. Rozhodně nebylo natočeno proto, aby ukázalo, že Miloš Zeman je schopen vykonávat funkci. Takový exhibicionista jako on by si nenechal ujít příležitost říci do kamery nějaké své moudro. Spíš to vypadá, že MZ vůbec netuší, že je nahráván.

Důvodem vzniku videa je pravděpodobně snaha doložit, že podpis na dokumentu je pravý. Proto také nakonec Mynář ukáže papír na kameru.

Odpovídají tomu i okolnosti uveřejnění.

14 0
možnosti
Foto

Ano, naprosto s Vámi souhlasím pane Vitho. Je to ryze účelová záležitost, ukazující Miloše Zemana v žalostném stavu, jak píše pan Flaška. Mynáře nějaká prezidentova důstojnost vůbec nezajímá, jde jen o něj. R^

2 0
možnosti
Foto

Nejdříve utajování jak za politbyra. Pak uveřejnění videa, které ukazuje prezidenta země v žalostném stavu. A určitě bez jeho souhlasu, na který se ta hradní sebranka pořád odvolává. Ti lidé jsou totálně bezpáteřní. Ale upřímně řečeno, stejně jako jejich šéf.

Vám karma. R^

10 0
možnosti
Foto

Nechtěl jsem do toho jít příliš tvrdě, ale bez jeho souhlasu určitě a otázka zní, jak hodně už je ve svém stavu manipulovatelný, podle mě velmi. Díky Tomáši.

3 0
možnosti
LV

A ten podpis? Je vidět, že Zeman nad dokumentem drží v ruce propisku. Tu mu následně vezme z ruky Mynář. Že by něco podepisoval, to na záznamu není. Ten papír mohl být podepsaný už předem od někoho jiného.

A samozřejmě načasování uveřejnění. Přesně, jak říkáte - jediným důvodem zveřejnění je ochrana zájmů kancléře Mynáře, kterému teče do bot a pro svou záchranu udělá cokoli.

10 0
možnosti
Foto

Smutné kam jsme se dopracovali. Národ TGM nebo hrdých Přemyslovců.

2 0
možnosti
  • Počet článků 298
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2366x
Věčný tulák, který se zajímá o vše zajímavé 

https://www.soudobahistorie.cz/

Seznam rubrik