Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky, Honzo.

Budoucí vláda nejen, že naskočí na tenhle vlak, bude ještě horší, ta už si servítky brát nebude.

Pojede poslušně v EU kolejích, aby se zavděčila.

1 0
možnosti

Skandinávie nyní má pravidla pro všechna respirač. onemocnění, vedle covidu jde o chřipku a další viry: s příznaky nechodit ani do práce, ani do školy, chci-li si zkrátit pobyt doma, jdu se otestovat, s mírnými respirač. příznaky lze jít mezi lidi, když to není covid: z ohleduplnosti si člověk vezme roušku i kvůli chřipce. Učitelé si mohou sami rozhodnout, zda si vezmou roušku. U nás je to na úrovni žluté hvězdy jak za Hitlera - učitelka s rouškou všem prozradí svůj zdravot. statut! A nakažení očkovaní klidně mohou roznášet nákazu? Je to mimo vědu, je to jen zvůle. České školy si dnes nevědí rady, co s dětmi, jež mají převážně "chřipkové" příznaky - a MZ mlčí. Přitom lze říct "s príznaky doma", a to bez ohledu na statut očkování, jak to dělá mj. Skandinávie. Do týdne se ukáže, zda jde o běžné respirač. onemocnění, stačí podpis rodiče (když nepotřebuje ošetřovné), pak bez příznaků lze opět do školy či práce. Když to trvá déle, tak buď jedinec vydrží doma 10 dnů nebo se otestuje. Právě země s vyšší proočkovaností přišly na to, že s covidem se musí žít jako s chřipkou - stále mají nakažené i ty očkované. Naštěstí dnes na ČT řekl ředitel FN Bulovka Kvaček, že covid nelze chápat jako nemoc neočkovaných, protože i očkovaní jsou dnes nakaženi.

3 0
možnosti
Foto

R^ Ja bych tedy brala v uvahu mamutiho propagatora ockovani,pana Flegra,ktery zaverem zdejsiho clanku pise,ze si mame hlidat dobu po ockovani,protoze za (nejdele)6 mesicu se muzeme nakazit a dale,ze mame dodrzovat opatreni, protoze variantou gama nas mohou nakazit i ockovani. Hmmm. Reseni je dat zdravym,testovanym ucitelum respirator (neumim si predstavit v tom ucit 6 hodin) a infikovane ockovane netestovat. Mne ten respirator pred tabuli pripada jako zluta hvezda...

4 0
možnosti
Foto

Domnívám se, že pro to, aby všichni viděli závod: blbost a nestoudnost na kolečkách a její výherkyni, jste učinila již dost. Odpočiňte si...hvězdo. A v životě tohle před kýmkoli s židovskými kořeny neříkejte.

1 0
možnosti

Naprostý souhlas s Vaším blogem p.Bartoňi R^

4 0
možnosti

No, učitelé lidmi jsou, ale jak se ukazuje, velká část z nich není příliš chytrá. Jen dodám, že osobně znám i nejméně dva stejně "chytré" lékaře.

3 1
možnosti
Foto

Jako obvykle u podobné hloupých blogů opomijite fakt, že v těch zemích jako je Dánsko, Norsko ..mají podstatně více naočkovaných. Což je důvod proč u nich je to rozvolnění racionální a u nás nikoliv.

Pomijite i fakt, že zrovna třeba v těch severských zemích občané většinově dodržují nejen nařízení, ale i doporučení. Tedy často doporučené opatření jsou tam více respektovány než u nás i ty nařízené.

1 5
možnosti
Foto

Oč je u nás méně naočkovaných, o to více je těch, kteří nemoc už prodělali, mají tedy lepší imunitu, než ti očkovaní.

5 1
možnosti

J47i68r12i 49B26o65r

22. 10. 2021 10:17

Prymulovo selhání bylo směšné proti "selhání" té party co byli u prezidenta.

0 4
možnosti

hlavně, že volební štáby několik dlouhých hodin bez roušek v počtu desítek lidí nebo karlovarský festival vás nechávají v klidu

2 0
možnosti
Foto

Učitel by neměl být svému okolí nebezpečný hlupák.

8 3
možnosti
Foto

Letní mejdan skončil.

Jak to bude probíhat se dalo tušit z průběhu v Izraeli (tam jim začíná škola v srpnu) a taky se dala čekat obdobná opatření: když nechcete lockdown, tak...

Tam neočkovaný a netestovaný pracovník školy nesmí na pracoviště, a to bez náhrady mzdy. Žaloba vůči tomu nařízení byla zamítnuta.

Proč by to u nás mělo probíhat nějak výrazně jinak? Odchylky tu budou - máme trochu odlišné demografické složení. Ale rámcově lze čekat podobný průběh: ve špičce (začátek září) měli o 1/3 víc nakažených, než v lednové špičce, ale o 1/3 míň hospitalizovaných.

Všichni měli celé léto na to, aby se nechali očkovat. Kdo to neudělal, musí počítat s důsledky svého rozhodnutí.

7 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS