Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dala jsem Vám palce nahoru, ale ještě musím připsat, že jste to vyjádřil sakramentsky dobře, ale stejně to nepadlo na úrodnou půdu, jak vidím z příspěvků.

4 0
možnosti
OD

Milý Juro,

vždy mě znovu a znovu překvapí ta píle a fantazie písmáků, kteří své prosté NE volebnímu výsledku oblékají do toho kabátku slovesnosti.

Rozepsal jste se hezky, má to ale jednu chybku. Je to taková lidová věštírna katastrof na nás volbami sestupujících. Ta fantazie ohledně skutků budoucích je pak konfrontována s neschopností přijmout skutky, které se už staly a jsou oprávněně vyčítány těm, které tu svými slovy litujete.

Vězte, že jedinec, který nedokáže zacházet s realitou, která se mu nehodí do krámu, jen těžko může být brán vážně jako hlasatel jevů budoucích.

Pokud hledáte podvědomě paralelu politiky ve fandovství fotbalovém, nabídnu Vám jinou možnost.

V hokeji platí, že na ledě se občas dějí věci. Ovšem za to, za co na ledě dostanu pět a do konce, za to na ulici dostanu dva roky natvrdo.

Pročež platí - cokoliv jme si v zápalu boje udělali, končí podáním ruky po zápase a dál jdeme jako rozumní lidé.

Tak Vám tu jménem svým, jako jeden z těch divných, cizích lidí, kteří netruchlí, nabízím ruku s přáním dobrého tréninku, protože oba víme, že vítězí ten lepší.

Tak přeji rychlejší rozehrávku a přesnější střelu

Soupeře neporazíte tím, že ho urazíte.......

4 0
možnosti
Foto

A jak si vysvětlujete to, že před tím vyhrával Babiš. On byl lepší?

2 0
možnosti
JR

J10a12n 49R81á49ž

22. 10. 2021 20:00

Už aby se ujala svých povinností nová vláda a nastala důkladná očista od "Babišismu", jak slibuje kolínský Rakušan

Vláda nás zbaví Babišovi drahoty a všech koronavirových omezení, které vymýšlí psychopati že

ministerstva zdravotnictví babišovy vlády. Poté nastane období míru a blahobytu. Na což se všichni těšíme, není-liž pravda?

I koronavirus bude vyhnán zpět do Číny!

PS. Kdo si to takto představuje, bude s největší pravděpodobností zklamán.

6 0
možnosti
Foto

R60o39m76a14n 80K87o10z89e45l

23. 10. 2021 8:28

Tento oslavovaný pán Rakušan chce být ministrem vnitra a toto ministerstvo má na starosti migraci a on se už dříve vyjádřil, že Babišova vláda v tomto ohledu byla moc populistická, takže zklamání určitě bude.

1 1
možnosti
Foto

Vy jste ale zapomnětlivý. Cituji Vás:

Mezi námi, moc nevěřím tomu, že by tu špinavou práci dělala většina těch "hlídacích psů demokracie" pouze z čirého altruismu a jen a pouze z obav o osud těch „dolních deseti milionů“ v českomoravské kotlině.

Přeci jsou placeni vrahy z Wall Streetu. To jste to už vážně zapomněl, nebo někdo nedodal komplexní instrukce?

5 6
možnosti
VV

Tak moment. A co zapadonemecti revansiste? To by mne pak ti vecne vcerejsi primo urazili opomenutim me viny.;-D

3 3
možnosti

Pravdivé informování o špinavých praktikách některých politiků a jejich přisluhovačů, nazýváte š p i n a v o u prací? Vy musíte mít na zahradě hodně vysokou višeň.:-)

6 5
možnosti
JJ

Višeň je prozatím zasazená pouze dva roky a ještě nerodí, takže je nevysoká (nevím jak vy, ale já ji s mnoha dalšími stromy sázel vlastníma rukama). Nicméně těch "špinavostí" bylo za posledních více než třicet let, kdy byly u vlády jen ty tradiční, demokratické strany, zaštiťující se Masarykem, pravdou a láskou, tolik, že z pohledu objektivního pozorovatele jsou ty tanečky na pochybeních "nepřátel demokracie" ztělesněných hlavně arcilotrem Babišem, opravdu jen málo významnými epizodami v kontextu světa běhu a s tím, co jsme prožili a s tím, co nás zřejmě v nejbližší době potká.

5 1
možnosti
JJ

Zdravím do nedalekého sousedství a děkuji za přízeň.:-)

0 0
možnosti
PB

P49e40t86r 10B43u98r59i86a74n

22. 10. 2021 15:26

Hrozný článek. Plný zášti a neskrývaného vzteku z výsledku voleb.

Ovšem líbí se mi, jak všechny negativa spojená se současnou vládou podsouváte demagogicky těm, kteří u jejich vzniku nebyli a k jejich řešení ještě ani nebyli delegováni. To hodně vypovídá o vaši "objektivitě".

10 13
možnosti
JJ

Člověče, vy byste se jako psycholog, ani jako věštec, určitě neuživil.;-D Nicméně se přiznám, že i já jsem se ve vás asi spletl, protoýe jsem vás ještě nedávno považoval za člověka docela inteligentního i když v mnohém s názory odlišnými. Nu což, člověk se někdy splete i po mnoha životních zkušenostech.

Já měl teď ve všech směrech, naprosto úžasný týden a zášť či vztek je to poslední, co mě, nejen v tomto týdnu, potkalo. a propos - volby z mého pohledu dopadly naprosto nejlépe, jak dopadnout mohly. Ale to vy, ideologové, nikdy nejste štonc pochopit.;-)

6 0
možnosti
Foto

Výborně, pane Jurčáku, karma. Analyzoval jste tu naši povolební situaci dobře, a s přehledem Líp než skutečný profík, politolog. Od nich se povětšině dočkáme úvah podbarvených náklonnostmi k té ž či oné straně, nebo spolku, blízkému jejich srdci. A máte pravdu, "Vítězné " předvolební spolky raději (a s gustem) řeší problémy podružné, než ty podstatné. Zdražování energií, deficit v hospodaření státu, ale - v nebezpe čně narůstající procento nemocných na covid - delty. Nastávající ministr MUDr. Válek, zatím jen samá výmluva. No jo, kritizovat je snadné, sám řešit problémy těžké... Uvidíme jak bude nová pětikoaliční vláda tancovat „mezi vejci" , “, jak daleko bud mít k "znemožnění". Nepřeji jí to, ale to čeká sem skoro každou, zejména v tak složité době, jako je ta dnešní. Problém ANTIBABIŠ" je pro ně vyřešen, nebudou se mít na co vymlouvat. ..

14 7
možnosti
Foto

Opr.: Nepřeji jí to, ale to čeká časem skoro každou vládu, zejména v tak složité době, jako je ta dnešní. Problém ANTIBABIŠ" je pro ně vyřešen, nebudou se mít na co vymlouvat. ..

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 7
možnosti
JJ

Jirko, klid, brzy se toho ujmou ti jiní sekáči a pak bude všude dobře, všude ráj! I já se na to těším.;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS