Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

6 % ze 120 tisícového měsíčního příjmu je výrazně víc, než 500 Kč z 15 tisícového důchodu.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Sliby se slibují, blázni se radují. 8-o

0 0
možnosti
DK

Bože a proč by si nepřidali...ono všechno zdražuje i jim...akorát důchod 805,- (podle inflace minulého roku) a oni tisíce...jsou to vyžírky.

1 0
možnosti
Foto

Co je Senát zač dokládá fakt, že podle zákona jeho zrušení si musí odsouhlasit sami senátoři. Parlamentní demokracie se už přežila, tak jako před léty monarchie. Sám když vidím ubohou potenci Parlamentu jako takového, tak bych se přikláněl ke zrušení jak Sněmovny tak i Senátu a nahradil bych vládu i parlament partou na slovo vzatých odborníků. Mohlo by jich být mnohem méně a kdyby na jejich platy šla polovina toho, co bere vláda s parlamentem, tak by odborníci měli platy královské.

3 1
možnosti
JN

Karma, vidím to stejně. Ještě bych možná doplnil, že podobné je to i s navýšením počtu místopředsedů Poslanecké sněmovny na 6, aby se dostalo i na Piráty (mající pouhopouhé 4 poslance)...

8 0
možnosti
JD

J28a36n 44D66o82u44š22e12k

21. 10. 2021 10:44

Ještě že ten senát provede občas nějakou botu taky jinak bych o ní nevěděl.

2 0
možnosti
PK

To není dobrý start těch, kteří to chtěji dělat "JINAK a LÉPE" , ovšem ponechal bych jim přece jen těch 100 dní...a pak se uvidí...:-)

5 1
možnosti
Foto

Tak ponechte, ono Vám stejně nic jiného nezbývá. ;-D

2 3
možnosti
Foto

Dobře to v ČT zdůvodnil jiný senátor. A to přímo na kameru. Jednak, že šlo o jasné předvoleb. gesto, tudíž čirý populizmus, a dále, že pokud by to bylo realizováno, šli by za ty peníze do politiky jenom ti, co si potřebují zajistit svůj soukromý byznys;-)

10 0
možnosti
PK

Tak už konečně chápu co je populizmus, snižovat a snižovat ...;-D

4 0
možnosti
JK

Tvrdilo se tady, že 50 mil. odevzdaných na dotacích jednomu člověku je prkotina. A nyní je zde velké pohoršení až hysterie nad podobnou částkou, která se rozdá stovkám lidí. Když v penězích jde o prkotinu, jde tedy jen o symbol. Předně se nesmí krást a je jedno kolik, za ukradené dotace musí přijít trest. No a jestli chceme od státu odborný servis očesáváním výplaty ho nezískáme, ti dobří vezmou roha a blbci budou tvořit předpisy a zákony, poslance a senátory z toho vyjímám, jde hlavně o pozice, nevolené odborné funkce, které se zabývají rozpočtem, sociální, vojenskou a ostatními oblastmi.

4 8
možnosti
LH

no já si myslím že obojí je lumpárna.... ale já mám špatné vidění světa....

7 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 25,71
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik