Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

"Proč", je název dobrý. Jde o film z r. 1987, řádění fotbalových fanoušků. Rvou se, kopou a dokonce vyhodí průvodčí z vlaku. Je dobře, že se točí 2 díl! Upoutávka - Pozvání do kina. Tedy osoby a obsazení .

Hlavní postava Miloš. Známý soudní recidivista a pučista.Pravomocné rozsudky hovoří samy. Je drzý, lživý, neomlouvá se. Voluntarista, úklad chystá. Vyhazuje Němcovou se 101 a zakládá si vlastní fan klub. Do všech následných, si vkládá svoje "Trojské koně". Zakládá i komickou - "Stranu nesvéprávných občanů". Nejméně svéprávný je předseda, Vratislav. Osvědčí se ...

Podobně, rozloží ČSSD. Hašek, mladí pučisté se rojí. Vygenerují se, i osoby bez důvěry další. Předpoklady splňují - Nemají prověrky. Mynář, Nejedlá osoba má kancelář jistou. Bydlí přece pod kremelskou zdí. Sbor úsměvně doplňuje šéf "Bezpečnostního odboru Hradu". Taky bez prověrek! Zase dvěryhodně, bez výběrového řízení, doplní hajný Balák. Šmelí dobře, přírodu má rád. Miloš je spokojen, povil svůj oddaný gang. Problémy nejsou. O tom, co je správné , důvěryhodné a krásné - přece rozhoduje on !

Všemu se daří. Šéfovi klobásu, sobě dotace. I kámen z Obory se pohnul! Čestný vepřík zahájil hladovku! No, problém, vůdce choří! Co teď?, nejdále docestuje do Prostějova! Všem to vyhovuje. Miloš, je tedy 1 rok zastupován. ČR velí úředník Ovčáček. Obětavý Mynář, mu napomáhá. Míla sice stále spí, pravda, někdy má i chvilky světlé! Na Babiše mluví rusky - Bureš, jako Orbán, to je fuk, kámoši.

Do hry vstupuje zlotřilý Senát! Miloš měl pravdu - měl jej vyhladovět. Sám si moudře nechal navýšit rozpočet Hradu o historickou částku! Když se nikam necestuje, tak to něco stojí. Večery jsou dlouhé. Tak já myslím, že ten film bude dobrý! Diváci jej budou mít možnost shlídnout - Premiéra 8. listopadu 2021 :-)

9 1
možnosti
Foto

Ono mu to myslí tak dobře, že říká Orbánovi Andreji. ;-D

9 4
možnosti
Foto

Cituji autora:

"Jsou zajímavé určité věci a souvislosti, které se v posledních dnech u nás na politické scéně odehrávají. Stačí jen, když si vedle sebe poskládáme události od zveřejnění výsledků voleb a hned se můžeme ptát: Proč?“.

Zkusme tedy poskládat události podobným způsobem:

Prezident Zeman nebyl po prvním návratu z nemocnice v příliš dobrém stavu. Když se pak v sobotu podvečer 9.10. dozvěděl výsledky voleb, zpumprlíkoval se natolik, že druhý den v neděli musel být odvezen do nemocnice. :-/

7 3
možnosti
Foto

Cituji:

Fakt, že prezident je na anesteziologicko-resuscitačním oddělení, podle Pollerta, který právě na takovém oddělení roky pracoval, neznamená, že je napojen na přístroje a umírá, jak také někteří šířili.

Pollert podotýká, že umístění souvisí spíše se Zemanovou funkcí. „V každé nemocnici a každém státě je pokoj pro prezidenta nejblíž intenzivnímu oddělení. Bude tam mít veškerý komfort a bude tam, i když bude mít zlomený malíček,“ vysvětloval.

Nevyloučil ani to, že prezident skutečně mohl konzumovat meruňkové buchty a vinnou klobásu, čemuž někteří také odmítali uvěřit. Běžně taková jídla na jídelníčku na ARO sice nejsou, ale prezidentovi je tam někdo mohl přinést, což dnes není nic neobvyklého ani u jiných pacientů.

Více: https://cnn.iprima.cz/merunkove-buchty-prezidenti-mohou-mit-na-aru-klidne-i-pivo-popsal-lekar-pollert-36141

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 2
možnosti
JK

Jo, jo JIP na ÚVN byla ten den 14.10.2021 pustá jak Sahara, nikde ani živáčka, žádný policajt, ochranka, doktor, nebo houf sester, jen přístroje pípaly, jak se snažily udržet poslední životní funkce několika nešťastníkům. Vtom z ničeho nic, zjevili se u jednoho lože dvě postavy a vtipkovali s duchem ležícího, myslím, že to byl Miloš.

Ovšem pro astrální vtipkování a zhmotnění podpisu nemají pochopení ti, co se nemohou přes pustou Saharu dostat, proto pijí punč a u toho organizují puč, né jen tak ledajaký, ale ústavní. No nedivte se jim, tak rádi by zřeli 1. ducha ve státě, dříve než nás nadobro opustí a není jim přáno. A jak je známo, je zakázáno cokoliv sebou bráti do hrobu, protože nějaká ta pravomoc vám bude onde prd platná. Pučisté tedy chtějí pouze ulehčit tíživé bytí na tomto světě a zajistit hojivou bezstarostnost, takže případné uzdravení půjde výhradně k jejich slávě. Logicky, protože, jak víme, na JIP není nikdo, kdo by někoho někdy nějak viděl, natož potkal a už vůbec ne uzdravoval.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 0
možnosti
LH

Havel se ozval?? nebo jeho názor přednášel Špaček?

3 4
možnosti
Foto

Povedzte mi, Kefalín, čo také si predstavujetě pod hentým oným „ústavní puč“?

BMW využití článku 66 neznamená sesazení prezidenta, jen to, že jeho pravomoci budou prozatím rozděleny mezi předsedu vlády, předsedu Poslanecké sněmovny a předsedu Senátu.

8 0
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Nemyslím si, že máte pravdu, pane Dorotíku!

Puč je nyní možný, ale ne ve Vámi předvedené režii.

A proč to Radek Vondráček podělal? Toť prosté!

Pan prezident leží v ÚVN s azotemickou encefalitidou při selhání jater. Jeho stav je vysoce proměnlivý a ochromená vigilita střídá nevědomí až bezvědomí. Všichni víme, že je v terminálním stavu, ale hrajeme si na potenciální zmrtvýchvstání. ÚVN na tuto hru odmítla přistoupit, a proto se tak rychle ohradila proti Hradu a Vondráčkovi, který před kamerami křepčil, jak je prezident zdráv! Hrad a Vondráček nás tahali za nos!

K ústavnímu puči nedojde! Ve volbách zvítězila vůle lidu po změně politiky a návratu od politiky postkomunistických, lživých a zlodějských oligarchických papalášů do rukou čestných politiků, kteří jsou ochotni skutečně sloužit svým občanům! Toho si vážím!

Hrad je nyní v ďábelských rukou postkomunistů! Ale vše je možné narovnat! Doufám, že se opět nenecháme ukolébat lživou prooligarchickou propagandou, a že si zvolíme prezidenta hodného tohoto úřadu, jako to provedli Slováci! Pak si Andrej Babiš ani neškrtne!

:-)

13 0
možnosti
Foto

Ale už tu máme konspirační teorie, že snad prezident na tom není až tak špatně, ale lékaři to zatajují.

Vedení nemocnice však rezolutně prohlásilo, že návštěva R. Vondráčka v nemocnici přímo v pokoji u prezidenta proběhla bez vědomí ošetřujícího lékaře a že setkání nebyl přítomen nikdo z nemocničního personálu. Kancléř Mynář je však nadřízeným prezidentské ochranky, takže se mu a ochrance asi neodvážil odporovat ani nemocniční personál. Kdyby byl na tom prezident Zeman tak dobře, jak spekuluje autor, určitě by toto setkání někdo natočil aspoň na mobil. Podle Vondráčka prý na setkání někdo z Hradu fotil, ale snímky nebyly určeny ke zveřejnění. Takže na těch snímcích prezident Zeman příliš dobře nevypadal.

9 1
možnosti

Prezident je v terminálním stavu! To je stav, ve kterém už o člověku neříkáme nic špatného, ale ani si nesmíme z něho dělat blázny, že se uzdraví!!!

Již od druhého období prezidentování máme občas dojem, že prezident své hradní gaunery neovládá. Z jejich chování je to nyní zjevné! A jestli se do té ostudné hry zapletl také Radek Vondráček, to je smutné!

:-)

3 0
možnosti
VV

Pane Dorotiku,

uz dlouho se zde objevuje psani o ustavnim puci. A protoze jste posledni kdo zde o nem pise, prosim o vysvetleni co si pod takovym ustavnim pucem predstavujete.

Dekuji.

9 0
možnosti
Foto

To je puč v ústavu pro duševně choré.;-)

6 4
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik