Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cesta na Thajwan byla morálně naprosto v pořádku, vyjádřila podporu demokracii. Pokud se týká ekonomiky tak nám mimo jiné daroval Tchajwan

linky na výrobu respirátorů. Jak se bude vyvíjet obchodní bilance je otázkou.

Srovnejte si to se Zemanovým bratři kováním se s Čínou kde skutek útěk v investicích dlouhodobě. Číně my jsme poslali prvně pomoc darem aby nám následně prodali naprosto předražené šunty, které ještě s pompou vítala vláda na letišti.

Pokud tedy srovnám tak to co dojednal Vystrčil pro zachování důstojnosti je násobně víc než či dokázal Zeman svým pochlebováním komunistům.

15 9
možnosti

Cesta na Tchaj-wan byl obyčejnej truc a její význam pro naší zemi je obdobný, jako podobná anabáze Zemana do Číny.

11 12
možnosti
Foto

Nikdy jsem si o vás nedělala iluze. Ale je to ještě horší, než jsem si myslela. Pan Valíček má pravdu. FUJ.

14 16
možnosti

Marie, vy jste úžasná dáma - a myšlení vám sluší. A pan Valiček si jenom odplivnul. Vy to zkoušíte s ním, nicméně tohle je disciplína, ve které děvčatům nevěřím. Ta si totiž vždycky dokázala flusnout akorát na tkaničku od bot.

11 7
možnosti
MV

Pardón,ale jen jedno slovo k Vašemu aktuálnímu textu: FUJ.

28 10
možnosti

Proč fuj? Vy jste na rozdíl od paní Jandové schopen argumentovat.

Náš prezident je marod - evidentně to není ani chřipka, ani angína, tady podat paralen popř. antibiotika nepomůže. Není to zjevně ani zánět slepého střeva, týden po operaci by byl čupr.

Zeman na Hrad ve stavu, v jakém je, prostě nepatří. Vystrčil si vyžádal zprávu ÚVN, něco z ní citoval - tedy já nebo vy opět nemáme nárok vědět, co se s prezidentem naší země děje. Tady je mé srovnání Vystrčila s Mynářem.

Karty ve volbách byly rozdány natolik jasně, že dál není o čem diskutovat. Zeman, ať by jakkoli fandil Babišovi, by s tím ani jako naprosto zdravý nic neudělal. Možná by se mu to povedlo o pár týdnů pozdržet.

10 9
možnosti
Foto

Vystrčil jasně řekl, co bylo v dopise od ÚVN - prezident dle lékařů není schopen vykonávat pracovní povinnosti a jeho uzdravení je málo pravděpodobné. A tuto informaci obdržel již dříve i kancléř Mynář. Srovnávat proto Vystrčila s Mynářem je fakt hodně mimo mísu.

Mynář jasně na tiskovce ukázal, jak je zdravotní stav prezidenta zpolitizován, navíc slovně napadal i M.Vystrčila, takže porada M.Vystrčila s právníky, aby nedal Hradu příležitost následně napadnout Senát, byla dle mého zcela na místě.

Z celého blogu je zřetelná značná osobní antipatie autora vůči předsedovi Senátu (ačkoliv mu objektivně není schopen nic zásadního vyčíst), což dokládá i snaha tvrdit, že M.Vystrčil je stejný jako V.Mynář. Navíc má autor blogu potřebu zmiňovat cestu Miloše Vystrčila na Tchaj-wan, ačkoliv nemá žádnou souvislost se zdravím prezidenta....

31 5
možnosti

Bože, tak proč to rovnou nezveřejnil? Tady se blábolí o tom, jak má národ právo vědět o tom, jak na tom prezident je. Vystrčil "jasně řekl"... mně nezajímá, co pan Vystrčil jasně říká, zajímá mne stanovisko lékařů. A to, co řekl, může být (neříkám, že je) vytrženo z kontextu. To je všechno.

4 11
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik