Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Co mají společného s touto situací zahraniční cesty protagonistů a proč jmenujete jen jednu u jednoho z nich je záhada. Tuhle disproporci si nesete článkem i dále, protože ona dvě vyjádření se zásadně co do obsahu liší, jedno napadá domnělé protivníky a jedno informuje o kondici prezidenta.

Kandidátů na českého prezidenta je spousta a jsou to Češi jak poleno, mají vysoký morální kredit, mají chuť reprezentovat tento stát a berou to jako poslání, nejsou stíháni ani vyšetřováni policií v Česku nebo v zahraničí, nejsou pomstychtiví ani arogantní, nelžou a mají spořádanou rodinu. Mají také jednu vlastnost, která jim brání se do klání o prezidenta přihlásit, netouží tolik po moci, aby nechali svoji osobu a rodinu vláčet vylhanou špínou. Takže dokud v Česku nepřeváží kultivovaný volič, který předvolební lži a špínu odmítne, nebudeme mít kultivovaného prezidenta.

Já doufám, že lepší čas právě přichází a začínáme se zbavovat komunisticko-StBáckých struktur, naučených lhát a podvádět. Přichází čas pro kultivovaného prezidenta.

9 1
možnosti
Foto

Pan Vystrčil udělal, co měl a musel. Výsledky rozborů tělních tekutin pana prezidenta jsem ani neočekával.

11 0
možnosti
Foto

Já Vas celkem chápu.Volicum Zemana a Babiše už nezbývá nic jiného než lhát a překrucovat realitu.Opravdu zoufalé.Fuj.

11 1
možnosti
Foto

Budu zas trochu útočit na inteligenci. Už mi to vycítá i administrace, nojo když....zkrátka opět budu. Leč budu věcná. Byl jste někdy konfrontován s realitou prostřednictvím doktorů, kteří volí slovník odkrývání karet životních šancí vašeho blízkého? Říká se tomu lékařská etika a bystří pochopí. V daném případě je to jazyk cizelovaný s noblesou, a přesto je v něm velmi jasné sdělení.

A to přesně p. Vystrčil předal. Já pominu jeho osobní nastavení, kdy je maličko nervním rebelem a není to Pól Ňjumen, ale řekl jen to, co zaznít mělo a co bohužel narozdíl od Mynáře a Ďurana on potřebuje stran své funkce fakticky řešit. Pominu celý proces a i vystoupení onoho vidláka a hlupáka ozdobeného kvádrem a ponouknu Vás k tomu, jak si tento tleská do dlaně jako ve fitku a jako blboň říká pri vykládání prezidenta u příjmu dobrýden stylem naschválisty. Ne . Nesrovnávejte. Je to doslovně blbé jako necky, vážený...

20 0
možnosti
Foto

Tak ono všichni věděli, že je nemocný a že nemůže vykonávat funkci na 100%.

Jen vzhledem k významu prezidenta si zcela správně senát vyžádal dobrozdání nemocnice zda může vykonávat funkci alespoň v nejnutnějším rozsahu.

Lékaři jasné řekli, že momentálně je nezpůsobilý a v blízké době není pravděpodobné, že by funkci vykonávat mohl.

V čem vlastně u pana Vystrčila vidíte problém?

To, že Mynář je gauner co situaci zneužívá je snad jasné už všem.

16 0
možnosti
MP

Taky nám přeji mladého prezidenta nebo prezidentku.

0 0
možnosti
AM

A45d79a59m 40M45a88l66ý

19. 10. 2021 7:45

Počítám, že Zeman co nejdřív vystoupí v televizi, když je v podstatě v pořádku, mírný nedostatek tekutin, trochu unavený, již známá neuropatie, jinak vše OK.

Anebo ... R^

2 2
možnosti
VH

To, co jste napsal je strašný. Rv

14 0
možnosti
DR

Dobrá úvaha. Na případné nové prezidentské volby dneska totiž nikdo není absolutně připraven, zvláště nyní, kdy skončili ty sněmovní.

Partaje mají vždycky po těch předchozích plná ústa keců o tom, jak nominují skvělé kandidáty, kteří stmelí národ a výsledek je vždycky stejný - skutek utek.

Takže očekávám pouze kandidaturu těch zkrachovalců z minulé volby + několik nových komediantů typu Pavla a spol.

7 9
možnosti
BH
PK

Perfektní, stručný popis. Pan V. je jen jeden z komiků v orgánu zvaném Senát.

Přál bych si ve fci prezidenta člověka jakým je například Marek Eben, ale vím, že by o to neměl zájem.to

5 17
možnosti
RP

To minus bylo za Ebena. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik