Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tyhle "politologické" úvahy čtu s možná až zvráceným zájmem. Je to podobné, jako když se někdo rád dívá na horory, ale v reálu si pořídí bezpečnostní zámek, aby se mu do bytu nedostal nějaký ten vetřelec.

2 0
možnosti
MM

Nechápu jak může někdo zplodit a navíc zveřejnit něco tak hrozného. Rv

Autore, vy postrádáte i to minimum sebeúcty. :-/

12 1
možnosti
SN

Vy asi nemáte všech 5 pohromadě. Jinak se tenhle "příspěvek" vysvětlit nedá.

10 2
možnosti
MB

Nic proti Vám nenamítám. Dokonce naopak, jezdil jsem i autobusem, rád na to vzpomínám. Za volantem, kniplem, sedí různí lidi. Pak říkám, že Miloš havaroval. Pro mne samotného i poučení. Životem, je třeba popojíždět rozumně. I o vozidlo, je třeba se starat. Líh a popel z cigár se sice v naftě rozplyne, no nějaké stopy na motoru to zanechá ...

Miloš je pro mne tragéd. Nejde o jeho nemoc, ani vozík -můžeme každý. Jde o jeho odkaz. Vše je v troskách. Mezinárodní politika, zkušenosti s demokracií z Číny, umělé přátelství s Kremelskou zdí. Přítelíčkování se s komunisty, agentem Stb, se zaměstnáváním nedůvěryhodných lidí, bez prověrek a zloději Obor.

Pro mne posila, že spravedlnost existuje. Tento člověk se znemožnil. Sen, vejít do učebnice, se nekoná. Jako člověku mu přeji uzdravení. Jako politikovi rychlý konec a přesun na Vysočinu. Zdravé nohy, v srdci pokoru. Jít ke stromům a skutečně je obejmout. Jsou důstojnější, jako Miloš ... :-)

9 1
možnosti
Foto

;-) Autor se pokouší čůrat proti větru. Ale větry bývají různé, často velice turbulentní, někdy až smrduté. Potencial. kandidáti na místo prezidentské se včera představili v přímém přenosu při vystoupení předsedy senátu. Ale jistě se jich vyskytne i více. Jak moc budou i potentní, to těžko předjímat;-)

4 0
možnosti
JK

Ubohý výkřik nešťastné koblihy, takového malého, rudého človíčka, kterému se zhroutil svět a tak si vybíjí svou zoufalost na blogu. Díky panu Vystrčilovi a díky senátu za to, že přiskřípli tipec kolaborantské hradní sebrance, která nebýt jejich zásahu, tak by lhala a manipulovala vesele dál.

13 7
možnosti
HH

Ubohý výkřik a dohenestace blogera šťastným příznivcem pětkařů. U Vás je vidět, jak si představujete demokracii - jiný názor nejste schopen tolerovat.

10 3
možnosti
Foto

Ruský poskok na Hradě to už nezvládá a jeho klaka je z toho smutná a kope kolem sebe.

23 4
možnosti
Foto

A lidé jako Ďuran jim pomáhají.:-/

7 2
možnosti
JR

J35a89n 75R86i77c84h47t79e65r

19. 10. 2021 8:50

"Nezveřejnil ale nic".

Jen citoval z vyjádření ÚVN. Na rozdíl od p. Mynáře, který naopak z podobně koncipovaného vyjádření, které obdržel už před týdnem, nejenže necitoval nic, ale naopak jej celé zapřel a bohapustě lhal.

Pokud je to pro vás totéž, pak se snad ani není o čem bavit...

26 0
možnosti
Foto

Možná jste někdy něco zaslechl o lidských právech, svobodě, o roku 89 a o Chartě 77, jejímž tématem byla lidská práva.

Pan Vystrčil nejel na Tchajwan proto, aby se tam ponižoval a vlichocoval jako Zeman u Putina, ani proto, aby zachraňoval naší ekonomiku. Na jeho vyjádření solidarity jste plivl jedovatou slinu, jako by se jednalo o vychytralé gesto k získání nějakého kšeftu.

12 3
možnosti
HH

A vy zase nic nevíte o "Jednotné Číně". Je velice zajímavé, že ostatní státy a i velmoci nic takového nedělali. Proč asi?

2 6
možnosti
ZJ

.... pane autore - co jste chtěl od pana Vystrčila ještě víc slyšet?? On chválabohu není Mynář a Ovčáček! Tenhle plivanec jste si už klidně mohl odpustit Rv:-/.

17 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik