Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Podobně jako p. Zeman ani jeho kancelář nectí ústavu. Odpovědní lidé by pochopili, že země se nemůže zastavit na x měsíců či let kvůli nemoci jednoho politika, když je nutné rozhodovat o mnoha záležitostech týkajících se celé společnosti. A voliči dali najevo, že nechtějí, aby dál rozhodoval p. Babiš, takže je nutné ustavit novou vládu. Určitě by se to nemělo táhnout do nekonečna. Kdybyste vy nebyl členem ČSSD, bylo by mi líto, že tato strana nebude ve sněmovně.

0 0
možnosti
VH

Jiří přesně to , co píšete je myšlení socana. Úplně mimo a lživou sebranku vydáváte za vzor...Rv

6 0
možnosti
DK

Paroubek, vás jsem považoval vždy za důstojného nástupce nejlepších bolševických agitátorů a ideologů.

Vidím, že jsem se nepletl.

7 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, katastrofální hyenismus, vedený Vystrcilem a backupovany Českou televizi nemá dosud v Česku obdoby !Rv

1 8
možnosti
DK

Jasně Macek, a teď si ještě s autorem zazpívejte Internacionálu.

7 0
možnosti
MV

Vy jste byl vždycky fantasta - prej comeback Zemana...

8 0
možnosti
JL

„Dle názoru nemocnice není Miloš Zeman v současné době ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dle názoru nemocnice je vzhledem k charakteru základního onemocnění dlouhodobá prognóza hodnocena jako krajně nejistá a tím i možnost návratu k výkonu povinností v následujících týdnech je hodnocena jako málo pravděpodobná,“ uvedl Vystrčil.

8 0
možnosti
JK

Proč se tu tak ztrapňujete?

10 0
možnosti
Foto

J92i75ř58í 68K30i41n63d53l

18. 10. 2021 22:35

Mlynář podle Zemanova ošetřujícího lékaře Miroslava Zavorala dostal dne 13. 11. 2O21 písemné sdělení, že prezident Miloš Zeman není nyní podle vyjádření Ústřední vojenské nemocnice ze zdravotních důvodů schopen vykonávat žádné pracovní povinnosti. Dne 18 října to bylo sděleno na písemnou žádost předsedovi Senátu Miloši Vystrčilovi. Není to schopný vykonávat svůj úřad ani později. To co kolem něj provádí Mlynář a spol. je vrchol hyenismus, který pan Paroubek oslavuje.

15 1
možnosti
MA

Prezident může z nemocnice odejít na revers, kdykoliv se bude lépe cítit.

Nebudu překvapený až to udělá.

2 0
možnosti
Foto

Já bych raději pana prezidenta hlídal, aby jim snad z nemocnice neutekl. :-)

1 0
možnosti
Foto

Napsal jste: "Prezident je pravda, nemocný. Je nemocný něco přes týden."

Prezident je nemocný již dlouho. Přes týden je na ARO - na jednotce intenzivní péče. Důležité též je, že dle lékařů teď není schopný vykonávat svou funkci a je velmi málo pravděpodobné, že ji brzo bude schopen vykonávat.

11 1
možnosti
  • Počet článků 839
  • Celková karma 27,43
  • Průměrná čtenost 1915x
Autor se narodil 21. srpna 1952 v Olomouci. Je ženatý, má syna a dceru. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou. V letech 1998 až 2004 byl náměstkem pražského primátora pro oblast finanční politiky, 2004 až 2005 ministrem pro místní rozvoj. V letech 2005 až 2006 pak předsedou vlády České republiky. Je předsedou Společnosti Willyho Brandta a Bruna Kreiskeho a předsedou redakční rady portálu Vaše věc (www.vasevec.cz). Na sklonku roku 2011 založil politickou stranu Národní socialisté. Na podzim 2018 kandiduje do Senátu jako nezávislý kandidát s podporou ČSSD.

Seznam rubrik