Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi mne to taky čeká v roli doprovodu. Snad to nějak dám. Gotta uznávám po technické stránce. Kam až dokázal svůj hlas dostat a v pořád v plné síle a čistotě. To jsou ty hraniční rejstříky nebo jak se to odborně nazývá. Ovšem já kdybych si měl vybrat z té doby, tak jednoznačně Walda Matuška. Ten jeho nádherně zbarvený baryton. Takový se jen tak nenajde. A z novějších pak Daniel Landa. Hlas jakoby hrubý, ale v reálu čistý a znělý. Třeba krysař a Agnes s Lucií Bílou, to je prostě pecka.

0 0
možnosti
Foto

Landa? Landa nezpívá a nemá rozsah...

Pokud hledáte někoho s hlasem Matušky, zkuste si poslechnout Radima Schwaba, pokud někoho, kdo zpívá v podobném rozsahu jako Gott, tak Mariana Vojtka. Pokud někoho, kdo si hraje na Gotta, tak Bohuše Matuše

0 0
možnosti

A proto já si počkám, až to půjde v televizi. Rozbrečím se naprosto u všeho.:-)

0 0
možnosti
Foto

藍藍Děkují za reakci.

0 0
možnosti

A15d88a72m 43K92ř96i24b28í55k

18. 10. 2021 12:40

Karla jsem viděl teď o víkendu a na to, že nejsem jeho fanoušek se mi dokument líbil. Dokonce byl lepší, než jsem čekal. Líbilo se mi, že se tam nebáli mluvit i o dost nepříjemných věcech. A jak řekl Karel "není nic lepšího, než když člověk dělá to, co ho baví. Protože je předpoklad, že to bude dělat dobře "

0 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za reakci. Hezký den ❣️

0 0
možnosti

J98a50n 12M18a18r23e19k

17. 10. 2021 21:32

Karla Gotta jsem nemusel, i když jeho hlas byl úžasný. Jedině co od něho mám rád je deska "Vánoce ve zlaté Praze č.1' Že bych při shlédnutí filmu 'Karel' brečel, nepřipadá v úvahu.

0 0
možnosti
Foto

Díky moc za Vaši reakci!

0 0
možnosti

na Karlovi jsem byla a svým blogem jste mi připomněla emoce, které jsem v průběhu shlédnutí měla, a tak i nyní ukápla slzička. Napsala jste to moc hezky. Mně slzy stékaly po obličeji po celý film a závěr byl nejemotivnější. Na rozdíl od vás se mi ale líbily i emoce lidí, kteří se k rakvi pana Gotta přišli poklonit. Bylo to neskutečné, mladí, staří, prostě všechny generace. Pamatuju si, že když byl přímý přenos z pohřbu Mistra, tak moje dcera (20let) bulela jako želva.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS