Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J85a39n 69M77a85r97e64k

17. 10. 2021 16:46

Váš blog mně potěšil. Uprostřed nekonečných diskusí o minulých volbách (které připouštím byly důležité), nekonečných doslova kecáních o covidu a ztrátě demokracie, přichází úsměvný blog s roztomilou dívenkou, která je štastná v jejím nevinném dětském světě.

Při jedné návštěvě Česka jsem koupil několik DVD s Krtečkem pro naše nejmladší vnoučata. Ty DVD se instantly staly jejich nejoblíbenějšími. Většinou němé, jen s nějakými výrazy překvapení či radosti. Moje vnoučata česky neumí (moje ostuda) ale tomu jazyku Krtečka rozumí naprosto dobře. Dnes už jsou za věkem, kdy si pouštějí podobné DVD, ale KRTEČEK stále vede. Díky za pohodový blog. Takových je v dnešní době beznaděje potřeba jako soli. karma

1 0
možnosti
Foto

Díky, pane Marku, za Vaše milá slova. Pokud jde o češtinu kanadských vnoučat, mám v Kanadě pět bratranců, od Ontaria po BC, a pokud vím (u některých jsem se o tom sám přesvědčil), česky nemluví žádné z nich. Takže o ostudě bych nehovořil, je to prostě realita- a asi i obsáhlé a zajímavé téma.

0 0
možnosti

Plné soustředění a nakonec úsměv nad výsledkem.V

0 0
možnosti
Foto

Přesně popsáno. A přesně tak to také bylo. (A celé jsme si to zopakovali mnohokrát, těch autíček s "auíkem" tam bylo pět a po opravě se opět rozbila ... Téměř nekonečný příběh.) Moc děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám i "plusařům".

0 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal