Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tvůrci Ústavy ČR byli naivní v tom, když předpokládali, že na Hrad bude zvolen vždy bezúhonný člověk, který bude ctít ústavní a jiné zákony. A ne, že se tam dostane morálně pokleslý muž, který se obklopí spolupracovníky stejné kvality, a který zneužije každé vágnosti, či nedůslednosti v Ústavě k prosazování zájmů svých, nebo své povedené partičky.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
OD

Na Vaši otázku v titulku odpovídám krátce - ANO.

2 0
možnosti
LP

Pane autore, píšete, že jsou to zločinci a páchají zlo. Neměl byste tedy podat trestní oznámení ? A to, že Zeman chtěl mít dobré vztahy s Čínou a Ruskem, to je špatně ? Dále píšete, že se Zeman dopustil velezrady. Smím se zeptat, kdy se to stalo ?

A fakt si vážně myslíte, že celý svět nám záviděl Masaryka a Havla ?:-)

3 9
možnosti
VV

Uz to mnozi ucinili, budte bez obav. Ja se jen obavam o nezavislost policie a ceskych soudu.

1 1
možnosti
ZZ

Škoda času - číst jeho slátaniny ! ̈

;-(

1 1
možnosti
KS

V mnohém s vámi souhlasím, ale nekladete si otázku, jaký režim na tom ARU funguje ? Příchod návštěvy je možný bez vědomí policie !!? U prezidenta není žádný perzonál, který okamžitě informuje ošetřující lékaře o nepovolené návštěvě ? Mynář tam zřejmě již nějakou dobu byl, možná je tam skoro furt, má to povolené vedením a jsou dohodnuta pravidla co smí ? Je v tom mnoho nejasností a možná i trochu typický český bordel , že se předpisy zrovna moc nedodržují na všech stranách ?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
PB

P24e57t11r 50B55u34r86i21a51n

16. 10. 2021 19:06

Karma.

Jmenuje se Mynář, kancléř.

4 1
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik