Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poučné:-). V čem? Pochybuji, že byste neměla stejný základní přehled jako já. Leda, že by to bylo poučné o mě:-):-):-):-)

0 0
možnosti

R^

Dík!

Doufám, že když jsme se dokázali postavit zlu v naší společnosti a změnili kurz k naší budoucnosti, že i při volbě prezidenta rozeznáme člověka dobrého od zlovolného, a že se nenecháme převálcovat zlem jako před pěti léty!

:-)

1 0
možnosti

Nedokázali, protože se ještě společnost nevyléčila z minulých vlád. Je tu nějaká záhadná chyba v pojetí demokracie, nebo to lidé, kteří chtějí do politiky to z nějakých důvodů nezvládají. A uvidíte, že se to zase projeví u nové vlády.

2 1
možnosti
Foto

Zasloužená karma, moc hezká úvaha. Jen jedna poznámka, věci se většinou ukáží nakonec jednoduché. Ani ve správě státu není třeba hledat příliš složitostí. Složité to dělají lidé, doufejme, že Fialova vláda to pochopí a bude tu za tím elementárním účelem, sloužit lidu. Ale nejsem naivní.

1 0
možnosti

Děkuji pane Červenko. Pan Fiala mne svého času učil a já si politologii hodně užívala. Máte pravdu, že lidé dokáží udělat s jednoduché věci složitou, ale za mé právní praxe dost dlouholeté jsem pochopila, že lidé chtějí hned a tady výsledky a nečekají, až se věc rozloží a ukáže se konečné řešení. Lidé jsou zbrklí a pak se diví, že není "chléb" dopečený. Přeji Vám krásný den a pevné zdraví.V

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS