Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teda, to je ale snůška nesmyslů.

0 0
možnosti

Přestaňte papouškovat ČT a řekněte mi konkrétně alespoň jeden nesmysl.

0 0
možnosti
Foto

Trikolora a Volný s Volfovou dostali výprask a pořádný.S tím se musíte smířit.Jinak pište dál.Je dobre vidět co za příznivce mají některé strany a co mají v hlavě....jako odstrašující příklad hodně dobrý.

1 0
možnosti

Tyto extremistické partaje byly už před volbami předem ztracené.

;-)

0 0
možnosti

Tak ještě, že p. Volný těch plakátů moc neměl a nebo je měl dobře schované ;)

Takových hlasů to mohlo být a místo toho zůstane doufejme VB v propadlišti dějin a pan Volný si může dokola opakovat, kdo všechno za to může.

0 1
možnosti

Počkejte chvilku. Myslím, že vám tahle slova rychle zhořknou. Pro lepší efekt šokové terapie nevypínejte televize a pečlivě sledujte, co říkají.

1 0
možnosti
Foto

J61o39s85e74f 33B15á45r61t41a

15. 10. 2021 10:36

Nové strany, které bojovaly s rouškami (Volný blok, Trikolora) možná i z tohoto důvodu neuspěly.

1 0
možnosti

Ne "možná". "Především" z tohoto důvodu. Volný dokonce vyhlásil odměnu milion korun tomu, kdo dokáže, že v parlamentu něco zničil. Vše v parlamentu se přece natáčí. Neměl by být problém ho "vykoupat". Pro ČT by to dokonce byl tučný "sólokapr". Nikdo se ale o milion nepřihlásil. ČT a mainstream tak sami sebe usvědčily. Tohle rozhodně nebyl poctivý boj. Ale volby přeci "byly svobodné". Strašné co se děje a ještě horší co teď nastane.

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 7,40
  • Průměrná čtenost 823x
Cenzurovaný autor. Moje články se už na hlavní stránce neobjeví. Důvod - popisoval jsem osobní zkušenosti, což pro důvtipného cenzora znamená - nedoložil jste zdroj. Vtipné že? Ale vtip to není. Ale zprávy typu: očkování neohrožuje těhotné ženy ani plod, projdou hladce. Co si myslet? Není to složité, že?

Motto 1: Chci žít v této zemi, ale nechci žít v tomto státě. Motto 2: O mě už moc nejde, ale až se mě děti zeptají: "jak jste tohle mohli dopustit?", co jim odpovím? Asi to sám neovlivním, ale alespoň se jim budu moct podívat do očí. Protože nemá smysl napravovat lidi kolem sebe. Je potřeba začít sám a ostatním můžu maximálně ukázat, jak se věci mají. A ty špatné můžu prostě jen ignorovat. Vzpomeňte na Ghándího. Když přestaneš zlo krmit (především strachem a nenávistí), chcípne časem samo. Jinak se vlastně ani porazit nedá.

Seznam rubrik